Eheytyneet homot Vapausmarssillaan Washingtonissa - "Maassamme olevat valheet ja harhat alkavat murtua!"

"Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on... olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme"

Ulkomaat ti 08.05.2018 19:18
Eheytyneiden homojen ja transsukupuolisten Vapausmarssi 2018

Entisten homojen ja transsukupuolisten antamat todistukset auttavat muuttamaan jokaisen LGBT-liikkeen saaliiksi joutuneen elämää.

LifeSiteNews kertoo joukosta nuoria ja rohkeita eheytyneitä entisiä homo- ja transseksuaaleja, jotka ympäri Yhdysvaltoja yhdistivät voimansa ja kokoontuivat viime viikonloppuna julistamaan julkisesti vapautta, jonka he ovat löytäneet.

Ryhmä lähti Washington-monumentin alueelta kohti Valkoisen talon Ellipsiä kantaen mainosjulistetta, jossa luki "Vapausmarssi" ja laulaen "Jeesus vapauttaa".

Kysymyksessä oli heidän ensimmäinen vuosittainen "Vapausmarssinsa".

Heidän viestinsä on täysin vastakkainen LGBT-ryhmien hokemille, jotka ovat tähän asti hallinneet julkista keskustelua Pride-paraateineen.

Muutamat LGBT-ryhmät ja kommentaattorit väheksyivät heti kokoontumista nimittämällä sitä "kääntymysterapiaksi". Marssi sai osakseen voimakasta kritiikkiä siitä, että LGBT on jotain, joka voidaan korjata.

Vapautuneiden nuorten mukaan kyse ei kuitenkaan ole "korjaamisesta". Heidän tarinansa eivät perustu "korjaavaan terapiaan", niin sanottuihin yrityksiin "rukoilla homoutta pois" tai muihin pyrkimyksiin muuttaa seksuaalista suuntautumista. He puhuvat ainoastaan kääntymyksestään Jeesuksen puoleen ja uuden identiteetin omaksumisesta Jumalan hyväksyttyinä lapsina.

Nämä vapauden löytäneet miehet ja naiset erottaa muista "samaan sukupuoleen viehättyneistä henkilöistä" se, että he ovat löytäneet matkan varrella yksilöllisen arvonsa ja "todellisen vapauden Kristuksessa, ei seksuaalisissa haluissaan".

He todistavat, etteivät heidän halunsa sanele heidän suhteitaan. He ovat hylänneet nykyään vallalla olevat "kulttuurisesti hyväksyttävät ja juhlitut" samaa sukupuolta olevien väliset suhteet ja hyväksyneet oman aidon biologisen sukupuolensa.

Vapausmarssin järjestäjä oli 31-vuotias mies Georgiasta, Jeffrey McCall. Hän eli aiemmin "Scarlet"-nimisenä transnaisena.

McCall kertoo Newsweekille, että hän sai ajatuksen hyvin nopeasti järjestää marssin myös "heidän kaltaisilleen".

"Miksi meillä ei voi olla kulkueita, kun kaikilla LGBT-ryhmillä ja tällaisilla on... olemme tulleet kaapista ulos niistä elämäntavoista ja haluamme kertoa tarinamme", McCall perusteli.

McCall ei pukeudu enää naisten vaatteisiin, vaan hän käyttää nyt ylpeästi kirkkaan punaista t-paitaa, johon on painettu "JESUS" suurilla kirjaimilla.

"Elin naisena", McCall ilmoittaa väkijoukolle. Hän selittää, kuinka hän nuorempana tapasi psykiatrin ja oli sen johdosta aloittamassa useita sukupuolenvaihdokseen liittyviä leikkauksia.

"Eräänä iltana kuitenkin kuuntelin tv-saarnamiestä yksin asunnossani", McCall muistelee.

McCall ymmärsi elävänsä harhassa ja oli huutanut Jumalalle ja kysynyt, voisiko hän koskaan kelvata Jumalalle.

"Olen nähnyt ihmisten elävän Sinulle... ei vain käymällä kirkossa. Heillä on suhde Sinuun, rauha ja ilo", McCall kertoo sanoneensa Jumalalle.

McCall oli siihen asti ollut transsukupuolisten oikeuksia ajava aktivisti.

Hän hylkäsi valheellisen elämänsä Scarletina ja heitti kaiken pois - vaatteet, hiukset, meikit, korut, kengät ja koko valheellisen identiteetin.

"Heitin ne pois seuratakseni Jeesusta”, McCall iloitsee.

McCall rukoili ääneen Vapausmarssilla ja muistutti, että entisten homojen ja transsukupuolisten antamat todistukset auttaisivat muuttamaan jokaisen kuulijan elämää, jotka ovat joutuneet LGBT-liikkeen saaliiksi.

 

Toinen marssille osallistunut joukon jäsen oli Luis Javier Ruiz. Hän selvisi hengissä Yhdysvaltain Floridan Orlandon kauhistuttavasta yökerhoammuskelusta 12. kesäkuuta vuonna 2016.

Joukkomurha tapahtui seksuaali- ja sukupuolivähemmistöille suunnatussa orlandolaisessa Pulse-homobaarissa - yökerhossa, jossa aseistautunut islamin innoittama muslimihyökkääjä, afganistanilaistaustainen Omar Mateen alkoi ampua ihmisiä, mikä johti 49 ihmisen kuolemaan ja yli 50 ihmisen haavoittumiseen. Uhreista 38 kuoli tapahtumapaikalla ja loput yksitoista kuolivat sairaalassa.

Ruiz kirjoitti Facebookissa:

"Käydessäni läpi vanhoja muistikuvia Pulse-yökerhon yöstä, minulla oli perverssejä taisteluja, rankkaa juomista ja holtittoman suojaamattoman seksin harrastamista."

Vapausmarssilla Ruiz julkisti tunteisiin vetoavansa viestinsä polvillaan.

"Pyhä Henki vuodatetaan. Hän nostaa sukupolven, joka on rohkea", Ruiz vakuutti.

Ruiz kutsui kaikkia ihmisiä, jotka ovat koukussa vääristyneeseen seksuaalisuuteen.

"Rakastan teitä, kaverit. LGBTQ, rakastan teitä. Rakastan teitä kaikkia. Tule sellaisena kuin olet. Rakastu Jeesukseen. Hän tekee loput. Unohda ennakkokäsitykset, että sinusta on tultava sitä sun tätä."


 

Tytti Salenius ti 08.05. 19:18

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Venäjän idea 1

Klo 13:52.

Tapio Puolimatka

Asiantuntijalausunto liittyen hallituksen esitykseen laiksi sukupuolen vahvistamisesta (HE 189/2022 vp)

pe 02.12. 22:26

Heikki Porkka

Epäluottamuksen tunne sisäministeriä, Yleä ja Poliisihallitusta kohtaan on terve ilmiö

su 27.11. 11:17

Henna Kajava

Espoon virkamiehet kieltävät jengiytymisilmiön

su 27.11. 03:41

Juha Ahvio

Yhteiskunnan perustus on perhe

pe 25.11. 19:47

videot