Kristitty "aktivistiäiti" taistelee perheen, uskon ja vapauden puolesta: "Mittamme on täysi!"

"Jos olet kyllästynyt arvojesi polkemiseen, sinun täytyy astua kotisi ja kirkkosi neljän seinän ulkopuolelle, jotta voit vaikuttaa!"

Ulkomaat to 21.02.2019 22:34

"Jos olet kyllästynyt arvojesi polkemiseen, sinun täytyy astua kotisi ja kirkkosi neljän seinän ulkopuolelle, jotta voit vaikuttaa!"

Näin kehottaa amerikkalainen Elizabeth Johnston, "aktivistiäitinä" (Activist Mommy) tunnettu kristitty nainen CBN Newsin perustajan, Pat Robertsonin haastattelussa "Tiistain 700 klubi" -ohjelmassa, jossa esiteltiin hänen upouutta kirjaansa ​"En salli tuota: Miten voittaa taistelu perheestä, uskosta ja vapaudesta" (Not On My Watch: How to Win the Fight for Family, Faith, and Freedom).

Elizabeth Johnstonilla on miljoonia seuraajia ja hän on kerännyt yli 70 miljoonaa videokatselukertaa sosiaalisessa mediassa puhuessaan intohimoisesti, mutta asiallisesti kiistanalaisista kulttuurikysymyksistä. Hän on bloggaaja ja vloggaaja, joka puhuu suoraan arkaluontoisista yhteiskunnallisista ja moraalisista aiheista, jotka liittyvät uskoon ja perhearvoihin.

Hänen uuden kirjan tarkoituksena on varustaa kristityt äidit, isät, isovanhemmat ja vuosituhannen sukupolvi kohtaamaan ajankohtaiset kysymykset luonnollisesta avioliitosta, sananvapaudesta, lasten seksualisoinnista, abortista ja sukupuolen häivyttämisestä.

"Aktivistiäiti" puolustaa rohkeasti Jumalan Sanan ajattomia totuuksia Not on My Watch -kirjassaan.

Hänet muistetaan muun muassa "Operation Pull Teen Vogue" -kampanjasta, jossa kannustettiin vanhempia vaatimaan myymälöitä poistamaan Teen Vogue -lehti hyllystään lehdessä olleen törkeän lasten kasvurauhaa rikkovan artikkelin takia vuonna 2017.

Raivoisana vastavetona artikkeliin hän julkaisi videon, jossa hän poltti kyseisen lehden sivuja ja kehotti vanhempia menemään paikalliseen kirjastoon, ruokakauppaan ja huoltoasemalle selvittämään, löytyykö sieltä Teen Vogue -lehtiä... sekä ottamaan yhteyttä johtajaan ja pyytämään heitä poistamaan ne hyllyiltä.

"He opettavat 11-17 -vuotiaita lapsia, miten turvallisesti harrastaa anaaliyhdyntää", hän sanoo videolla viitaten teinilehdessä olevaan artikkeliin, jossa lapsia neuvotaan "askel askeleelta" homoseksuaalisuuteen.

Johnston kuvaili CBN Newsille hänen ensimmäistä reaktiotaan nähdessään artikkeliin:

"Olin vain niin raivoissani, kun muutamat vanhemmat lähettivät minulle tämän artikkelin."

Niin konservatiivit kuin myös monet liberaalit olivat tuohtuneita ja näkivät Teen Voguen artikkelin julkean häpeilemättömänä yrityksenä turmella lasten viattomuus. Vanhempien ruohonjuuritason kampanja tuotti tulosta ja marraskuussa 2017 Teen Vogue joutui lopettamaan painetun julkaisunsa.

Myös Oikea Media kertoi kyseisestä lapsille kohdistetusta äärivasemmiston harkitusti masinoimasta poliittisesta aivopesusta ja politisoituneista Teen Vogue - ja Seventeen -lehdistä, joiden alaikäisille suunnatuissa artikkeleissa opastettiin seksuaalisiin vääristymiin, teini-ikäiset tytöt maalaamaan "trendikkäät vaginakynnet" ja lapsien seksileluja kaupiteltiin "muotilehden valepuvussa".

Viime vuonna Elizabeth Johnston ja Pohjois-Carolinan sekä muiden osavaltioiden äidit saivat tarpeeksensa julkisissa kouluissa lapsille opetettavasta moraalittomasta sukupuolivalistuksesta ja yhdistivät voimansa lanseeraamalla yhdessä maailmanlaajuisen "Sex Ed Sit-Out" -kampanjan Yhdysvalloissa, Kanadassa ja Australiassa, jossa perheitä vedottiin protestiksi ottamaan lapsensa pois julkisesta koulusta 23. huhtikuuta.

CBN Newsin haastattelussa Johnston sanoi tuolloin: "Pyydämme vanhempia koko maassa ja jopa ympäri maailmaa vetämään lapsensa pois julkisesta koulusta 23. huhtikuuta."

Johnston kertoi vanhemmilta tulevan yhä enemmän viestejä surevilta vanhemmilta, jotka ovat huolissaan seksuaalivalistuksen luonteesta, jonka kohteeksi heidän peruskouluikäiset lapsensa kouluissa joutuvat.

Kalifornialainen päiväkoti pääsi vuorostaan otsikoihin vuonna 2017, kun Rocklinin Academy -esikoulussa juhlittiin 5-vuotiaan transseksuaalisuutta lastentarhanopettajan järjestäessä luokassa 5-vuotiaalle pojalle transsukupuolisen "siirtymäseremonian" ilmoittamatta siitä vanhemmille etukäteen.

Lasten vanhemmat raivostuivat ja harkitsivat oikeudellisia toimia lastentarhanopettajan pitämästä transsukupuolisesta "oppitunnista", jonka aikana hän esitteli luokassa "tytöksi muuttumassa" olevan pojan.

Myös Oikea Media uutisoi elokuussa 2017 tästä lapsia traumatisoineesta opettajan tempauksesta, jossa 5-vuotias oppilas esiteltiin luokalle poikana, jonka jälkeen poika oli mennyt vessaan ja tullut pukeutuneena tytöksi.

Sen jälkeen opettaja oli marssittanut lapsen uudelleen luokan eteen selittäen, että hän oli nyt "tyttö" - hänellä on tytön nimi ja häntä pitää kutsua tästä eteenpäin tytöksi.

"Aktivistiäiti" huomauttaa, että oppitunneilla pikkulapsille opetetaan myös anaali- ja suuseksiä.

"Meille riittää. Mittamme on täysi. Emme anna näiden sosialistimarxistien seksualisoida lapsiamme veronmaksajien kustannuksella koulutuntien aikaan", Elizabeth Johnston vaatii.

Uudessa kirjassaan hän tekee selkoa kasvavasta trendistä kouluissa, joissa opettajat opettavat opiskelijoille, että he voivat olla mitä sukupuolta tahansa.

"He sanovat, että se on täysin normaali ja terveellinen vaihtoehto. He aiheuttavat hämmennystä ja tuhoa tälle sukupolvelle. He ovat radikaaleja kulttuurimarxisteja, joilla on vakaa aikomus muuttaa kansakuntamme rakennetta ja varmistaa, että lapsemme eivät pidä arvoistamme kiinni", Johnston huomauttaa CBN Newsille ja lisää olevansa vankkumattoman "suuri kotikoulun puolestapuhuja".

Kristillinen aktivismi on Johnstonin ja hänen perheensä sydämen kutsumus. Hän ja hänen miehensä Patrick, joka on lääkäri, kirjailija ja elokuvatuottaja, ovat olleet aborttia vastustavan ministeriön johtajia monta vuotta ja vastaavat lastensa kotiopetuksesta.

Johnston kertoo CBN Newsin haastattelussa myös viimeisimmästä kampanjastaan taistella rukouksen ja katumuksen avulla valtakunnallisissa kokoontumisissa tulevana viikonloppuna New Yorkin uutta tammikuun 22. päivänä allekirjoitettua radikaalia aborttilainsäädäntöä vastaan, joka sallisi nyt abortin lapsen syntymään asti.

"Tänä lauantaina järjestetään surupäivä ympäri maata. Me kutsumme Amerikkaa tekemään parannuksen 46 vuoden verenvuodatuksesta. Pyydämme amerikkalaisia ​​pukeutumaan mustaan, kieltäytymään shoppailemasta, sulkemaan yrityksen päiväksi ja katumaan abortin syntiä", hän luettelee CBN Newsille.

Johnstonin mukaan ruohonjuuritason kampanja on hieman yli viikossa kasvanut yhdestä suuresta tapahtumasta Albanyssä New Yorkissa yli 20 tapahtumaan. Luvassa on "valtava lippulaivatilaisuus, joka on jo loppuunmyyty" ja joka järjestetään Albanyssä New Yorkissa juuri siellä, missä kuvernööri Andrew M. Cuomo (demokraatti) allekirjoitti ja juhli "tätä häpeällistä lapsenmurhaamislakia".

"Aktivistiäiti" tulee olemaan tapahtuman merkittävien puhujien joukossa lauantaina Albanyn Empire State Plaza -kongressikeskuksessa. Muita puheenvuoroja käyttävät muun muassa kaksosveljekset ja kirjailijat David ja Jason Benham, Pohjois-Carolinassa sijaitsevan aborttia vastustavan Love Life -järjestön perustaja Justin Reeder, kirjailija ja puhuja David J. Harris Jr sekä 8-vuotias tyttö, Blythe Mullen, jonka biologinen äiti valitsi abortin sijaan elämän ja antoi tyttärensä adoptioperheeseen. Mullen haluaa näyttää maailmalle, että ei-toivotut raskaudet eivät ole yhtä kuin ei-toivotut lapset.

"Me aiomme olla siellä kongressikeskuksessa, jossa he allekirjoittivat tämän lain ja tämä on meidän syntimme, vaikka emme olisi koskaan tehnyt aborttia... siinä merkityksessä, että olemme olleet siihen täysin osallisia, vaienneet täysin... Käännämme kasvomme Jumalan puoleen, tuhannet ihmiset ja teemme parannusta abortin synnistä", "aktivistiäiti" kuvaa "surupäivän" luonnetta.

Tapahtuman verkkosivuilla lukee:

"Tänä päivänä New Yorkin kaltaisissa paikoissa he iloitsevat lastensa surmaamisesta. New Yorkin osavaltio on ylittänyt epäinhimillisyyden rajan, jonka pitäisi saada meidät polvillemme.

Kaikkein avuttomimpien ja puolustuskyvyttömimpien lastemme tappaminen pitäisi havahduttaa meidät itkemään, suremaan ja ryhtymään toimiin.

Mitä ajatellaan yhteiskunnasta, joka tappaa omat lapsensa? Millainen tulevaisuudesta tuleekaan sellaisessa sydämettömässä yhteiskunnassa, joka juhlii tällaista raakaa julmuutta?"

Johnstonin tiedetään olevan "10 lapsen äiti", mutta hän tarkentaa sähköpostitse The Blaze-verkkojulkaisulle:

"Vanhin lapseni on 20 ja nuorin täytti juuri kolme... ja minulla on kuusi vauvaa taivaassa, jotka olen menettänyt keskenmenon takia."

Johnston on äitinä huolissaan siitä, että hänen lapsensa ja tulevaisuuden lastenlapset joutuvat kasvamaan valtiossa, joka riistää lapsilta ihmisarvon.

"Lapsensa tappava kansakunta ei elä pitkään", hän toteaa yks'kantaan.

The Blaze halusi kuulla, mitä "aktivistiäiti" sanoisi New Yorkin kuvernöörille Andrew Cuomolle (D), mikäli hän ilmestyisi lauantaina heidän tapahtumaansa.

"Cuomo ja jokainen kuvernööri, joka sulkee silmänsä lapsen tappamiselle, tulisi sanoutua välittömästi irti osallisuudestaan murhaan.

Kehottaisin häntä lankeamaan kasvoilleen Jumalan edessä ja tekemään parannusta hänen käsissään olevasta verestä.

Jeesus sanoi: 'Kaikki, mitä teette yhdelle näistä vähimmistä, sen te teette minulle'", Elizabeth vastaa ja haluaa lisäksi ihmisten tietävän, että tuleva tapahtuma ei ole millään tavalla "poliittinen tai kannustusjuhla":

"Se on hyvin vakava palvonnan, rukouksen ja parannuksen hetki."

Kristitty aktivistiäiti muistuttaa Jumalan lupaavan meille:

"Jos Minun kansani, joka on otettu Minun nimiini, nöyrtyy, ja he rukoilevat ja etsivät Minun kasvojani ja palajavat pahoilta teiltänsä, niin Minä kuulen taivaasta ja annan anteeksi heidän syntinsä ja teen heidän maansa jälleen terveeksi." (2. Aikakirja 7: 14)

Amerikkalaisiin lapsiin kohdistuvan uhkan kasvaminen ja julma hyökkäys uskonnonvapautta vastaan on se, mikä sai Elizabethin toimimaan ja astumaan "mukavuusalueensa ulkopuolelle" innoittaakseen toisiakin konservatiiveja ja kristittyjä "tulemaan ulos kaapista" ja ottamaan rohkeasti maansa takaisin. Elizabeth haastaa vasemmiston puuttumalla abortin, feminismin, islamin ja homoseksuaalisen agendan valheisiin uhmakkaasti ja älykkäästi.

Elizabeth on ollut esillä monissa suurissa medioissa, kuten Fox & Friends'ssä ja New York Timesissa, sillä hänestä on tullut merkittävä mielipidevaikuttaja perinteisiä perhearvoja koskevissa tärkeissä aiheissa, jotka ovat kulttuurimarxilaisen seksuaalivallankumouksen tulilinjalla.

"Kansakuntamme kärsii avohaavasta nimeltä synti, ja Jumala haluaa käyttää meitä parannuskeinona. Saakoon yhteiskunnallinen miesten ja naisten liike karistaa ihmispelon ja nostaa suureen tehtävään kansamme suojelemiseksi ja tulevien sukupolvien pelastamiseksi", hän innostaa kaikkia puolustamaan kristillistä arvokonservatismia.


 

Tytti Salenius to 21.02. 22:34

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06. 21:28

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot