Politisoitunutta Teen Vogue -lehteä ei enää julkaista - vanhempien ruohonjuuritason kampanja tuotti tulosta

"Vasemmisto haluaa tehdä lapsestasi seksuaalisesti vääristyneen"

Ulkomaat ma 05.02.2018 15:40
kuva: Teen Voguen kannesta

PJ Media kertoo amerikkalaisen, nuorille naisille suunnatun Seventeen -aikakauslehden yrityksestä saada teini-ikäisetkin tytöt maalaamaan kynsiinsä sukupuolielimiä.

Kysymys on "kynsitaiteesta", joka on jo pitkään ollut "muotivillitys" sosiaalisen median kuvissa ja tämän hetken "trendikynsinä" pidetään vaginakynsiä.

"Kynsiluomuksissa" sukupuolielintä muistuttava "taideteos" on sijoitettu yleensä yhteen käden kynsistä. Idean kerrotaan olevan "naisvoimaa kuvastava kannanotto", mutta toisin sanoen kysehän on selkeästi feminismistä.

Manikyyriartisti Asa Bree on tämän "voimaannuttavan vulvakynsikoristelun luoja". Hän tekee tätä "taidettaan" Finger Bang -kynsisalongissa USA:n Oregonin Portlandissa.

Asa Breen itsensäkin mukaan idea on edistää feminismiä.

Asa on myös paikallisen suunnittelija T Ngin kannattaja, jonka Project Object-kauppa mainostaa paikallisten taiteilijoiden käsintehtyjä taideteoksia ja keskittyy tukemaan muotoilijoita, jotka ovat nimenomaan naisia, kuuluvat LGBTQ-yhteisöön ja ovat tummaihoisia.

Suomessa vaginakynsimanikyyriä ylistettiin muun muassa viime syksynä MTV 3:n Enbuske, Veitola & Salminen -lähetyksessä.

EVS:n vieraana olleelle Rosa Meriläiselle laitettiin ohjelmassa vaginakynnet, joita kehuttiin "leikkisiksi vulva-aiheisiksi koristeluiksi".

Rosa Meriläinen muistetaan hyvin vihreiden kansanedustajana vuosilta 2003–2007 ja tunnetaan Feministisen Ajatushautomo Hatun perustajajäsenenä.

Amerikkalainen asianajaja ja poliittinen aktivisti Mark Meckler kirjoittaa blogissaan osuvasti feministien ajattelusta.

Mecklerin mukaan feministit haluavat meidän uskovan, että tyttöjen "kehopositiivisuus" nousee heidän kantaessa emättimen kuvia kynsissään. Kuitenkin jos poika tai mies katsoo heitä seksuaalisella tavalla, miespuolisten pitää tuntea itsensä ahdistelijoiksi.

Seventeenissä julkaistiin Hannah Orensteinin "Tämä järkevä vaginamanikyyri on juuri sitä, mitä tarvitsin tänään"-artikkeli.

Teen Vogue -lehti julkaisi taannoin teinitytöille suunnatun "anaaliseksioppaan". Kohderyhmänä olivat teini-iässä ja esiteini-iässä olevat lapset.

7. heinäkuuta Teen Vogue -aikakauslehti julkaisi artikkelin, jossa lapsia neuvotaan "askel askeleelta" harrastamaan "oikealla tavalla" anaaliseksiä.

"Ei ole väliä, kuka olet tai kenen kanssa haluat harrastaa seksiä."

Oikea Media käsitteli viime heinäkuussa sodomiaa. Pohjimmiltaan sodomia, perversiot ja luonnottomuus ovat LGBT-liikkeen koossapitävä voima.

Elizabeth Johnston, joka tunnetaan myös nimellä "aktivistiäiti", oli raivoissaan Teen Vogue -lehdessä olleesta törkeästä lasten kasvurauhaa rikkovasta artikkelista.

Vastavedoksi artikkeliin hän julkaisi videon, jossa hän poltti kyseisen lehden sivuja ja kehotti vanhempia menemään paikalliseen kirjastoon, ruokakauppaan ja huoltoasemalle selvittämään, onko siellä Teen Vogue -lehtiä... sekä ottamaan yhteyttä johtajaan ja pyytämään heitä poistamaan ne hyllyiltä.

Hän kertoi myös käynnistämästään #OperationPullTeenVogue -ohjelmasta, jossa kannustetaan vanhempia vaatimaan kauppoja vetämään lehden hyllyiltä.

Niin konservatiivit kuin myös monet liberaalit olivat vihaisia ja näkivät Teen Voguen artikkelin julkean häpeilemättömänä yrityksenä turmella lasten viattomuus.

Kristitty konservatiivinen kommentaattori Matt Walsh tuomitsi jyrkästi artikkelin.

Walsh totesi, että aikaisemmin "nämä saalistajat" väijyivät lapsia salaa, mutta nykyään he voivat tehdä tämän saman avoimen laajasti lehtien sivuilla, televisiossa, elokuvissa tai kouluissa ja kotona.

Walsh korosti, että pojista halutaan tehdä perverssejä ja tytöistä seksinukkeja.

Hän oli todella huolissaan siitä, että "lähes jokaiselta näyttöruudulta syötetään tätä roskaa näkyville".

"Vasemmisto haluaa tehdä lapsestasi seksuaalisesti häiriintyneen", Walsh varoitti.

Epäterveen sodomistisen käyttäytymisen mainostaminen nuorille tytöille suivaannutti monet normaalit vanhemmat ja hyvin pian voimakkaan arvostelun seurauksena marraskuussa 2017 Teen Vogue joutui lopettamaan painetun julkaisunsa. Se jatkoi kuitenkin verkkojulkaisuna.

Teen Voguen homoseksuaali toimituspäällikkö Phillip Picardi puolusteli anaaliseksiartikkelin synnyttämää kiivasta vastareaktiota "homofobiaksi".

Picardin lapsellinen vastaus järkyttyneille ja tuohtuneille vanhemmille oli kuva, jossa hän näyttää keskisormea ja suutelee miestä.

Twitter bannasi Elizabeth Johnstonin, "aktivistiäidin" tilin twiitin takia, jossa hän ilmaisi vastenmielisyytensä Teen Voguen julkaisemaan "anaaliseksioppaaseen".

Samoin teki You Tube.

Aktivistiäiti Johnston antoi kustantajan suljettua Teen Voguen painetun painoksen jälkeen tämän lausunnon:

"Olin aivan innoissani kuullessani tänä päivänä, että Teen Vogue -lehteä ei enää paineta. Pull Teen Vogue -operaatio oli huolestuneiden vanhempien ruohonjuuritason kampanja, jotka eivät halua anaaliseksiä ja seksileluja kaupiteltavan heidän lapsilleen muoti-lehden valepuvussa. Teen Voguen päätoimittajat Elaine Welteroth ja Phillip Picardi jättivät huomioimatta huolemme ja pilkkasivat kampanjaamme, mutta iskimme takaisin."

Toisin kuin Johnstonilla, Picardilla on kuitenkin edelleen Twitter-tili.

Entäpä vaginakynsien esitteleminen teini-ikäisille?

PJ Media kysyy, mistä tässä Seventeen -lehden alaikäisille suunnatussa vagina-pakkomielteessä ja seksin kauppaamisessa on oikein kyse.

PJ Media huomauttaa Hannah Orensteinin kirjoittamista muista Seventeen -lehdessä julkaistuista alaikäisille kohdistetuista artikkeleista.

"Tämä on äärivasemmiston harkittua lapsille kohdistettua poliittista aivopesua", PJ Media muistuttaa.

 

Tytti Salenius ma 05.02. 15:40

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot