Sodomia on LGBT-liikkeen kantaisä, alkuunpanija ja koossapitävä voima

"Sodomia on kielletty sana, koska se on liian todenmukainen ja rehellinen, liian paljon puhuva, ja se kuvaa täsmälleen ja liiankin tarkkaan sitä ainoaa asiaa, johon koko LGBT -liike perustuu"

Ulkomaat ti 11.07.2017 10:56

Life Site Newsin blogissa pyydetään jokaista miettimään, miksi LGBT-maailma on olemassa. Millaisen ajatuksen ja mielihalun ympärille miljoonat LGBT-ihmiset todella liittyvät ja kerääntyvät yhteen?

Miksi luonnonvastaista epänormaalia seksuaalisuutta juhlitaan ylpeästi?

Armoton, turruttava ja vuosikymmeniä kestänyt mediarummutus julistaa synkkää maailmanlaajuista LGBT-ihmisten yksinäisyyttä, joiden uhriutuminen on kuitenkin jyrkässä ristiriidassa heidän räikeiden "ylpeysjuhlaesitystensä" kanssa.

Blogissa korostetaan, että ei tarvitse olla kristitty ymmärtääkseen, että LGBT-liike väheksyy miesten, naisten ja nuorten elämää. Riittää kun on järkevä aikuinen, jolla on silmät, korvat ja toimiva omatunto.

"Tänä aikana tarvitaan riittävästi rohkeutta kutsua valhetta valheeksi, sillä totuuden kertomisesta on tullut erittäin epäsuosittua ja yhä useammissa maissa jopa rikos."

LGBT-liikkeessä ei itse asiassa oikeastaan ole kyse edes oikeuksista. Kysymys on aidon rakkauden ja luontaisen seksuaalisuuden korvaamisesta keinotekoisella ja tyhjänpäiväisellä elämänkokemuksella.

LGBT-liike ylistää ylimielisen röyhkeällä ja mahtipontisen julkealla käytöksellä sarjakuvamaista ja epätodellista ihmisyyttä, jossa miehet ja naiset ovat menettäneet oikean ja aidon seksuaalisuutensa. "Itsensä sarjakuvittaminen" on oikeutettu ja sallittu, laillinen itsensä ilmaisukeino, merkki että "en enää ole todellisen ihmisyyteni vanki", blogissa painotetaan.

Samalla sisäinen tunnemaailma ja synnynnäinen yksilöllisyys tuhoutuu traagisesti sielu toisensa jälkeen.

Sodomia, vääristynyt seksuaalisuus on liima, joka pitää koko LGBT-liikkeen yhdessä. Toisin sanoen: luonnottomuuden suojelu, levittäminen ja sen normalisointi rohkaisee jokaista LGBT -ryhmään kuuluvaa ympäri maailmaa.

Näille ryhmille ainoa jäseniä yhteen sitova kiinnostuksen kohde on perverssi seksuaalisuus - luonnottomuus. Ainoa syy ryhmien olemassaoloon on sodomia. Ilman sodomiaa side katkeaa.

Meidän poliittisesti korrekteissa länsimaissa termistä ”sodomia” on tullut kielletty ja epäsuosittu ilmaisu.

"Se on kielletty sana, koska se on liian todenmukainen ja rehellinen, liian paljon puhuva, ja se kuvaa täsmälleen ja liiankin tarkkaan sitä ainoaa asiaa, johon koko LGBT-liike perustuu", blogissa huomautetaan.

Sodomia on luonnotonta perverssiä seksuaalista kanssakäymistä. Siinä henkilö "tyydyttää himojaan" luonnonvastaisin teoin, jotka kohdistuvat samaa sukupuolta olevaan henkilöön, lapsiin tai jopa eläimiin.

"Ja nyt yhteiskunta edistää ja korottaa tätä alhaisinta himojen tyydyttämisen muotoa. Postmoderni maailmamme rohkaisee ja opettaa kaikkia tekemään niin."

Sodomia ei ole ainoastaan liima, vaan myös laasti, joka pitää yhdessä koko "LGBT-talon". Se on kivijalka ja perustus, jolla "rakennus" lepää.

Pohjimmiltaan sodomia, perverssi seksuaalisuus, luonnottomuus on LGBT-liikkeelle kaikki kaikessa. Pervous määrittelee liikkeen. Ei rakkautta, ei romantiikkaa, ei sitoutumista, ei vastuuta. Eikä taatusti normaalia lisääntymistäkään. Sodomia on LGBT-liikkeen kantaisä ja alkuunpanija, blogissa tarkennetaan.

LGBT-liikkeen jäsenet pitävät itseään ”erityisinä” ja vetovoimaisina, mutta kun asiat eivät etene heidän vaatimallaan tavalla, ”se on jonkun muun syy” tai ”he ovat huonon kohtelun tai moralisoinnin uhreja".

Homo- ja transseksuaalisuuden omaksuminen normatiiviseksi on enemmän, kuin miltä se näyttää. Yhdessä aborttien ja avioerojen yleistymisen kanssa ne ovat osoitus lähes täydellisestä länsimaiden moraalin, hyveiden ja kunnian romahduksesta.

"Kuten Eesau joka vaihtoi perintönsä keittolautaseen, monet miljoonat tekevät kauppaa ihmiselämällään vaihtaen sen mitä oudompiin ja epänormaaleihimpiin perversiohin."

 

Tytti Salenius ti 11.07. 10:56

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Uuden Controligarchs paljastuskirjan esittely

ke 06.12. 13:28

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot