Lääkärit vastuussa translapsille aiheutetuista sairauksista

"Todella radikaaleja ihmiskehoihin kohdistuvia kokeita, jollaisia ei ole koskaan aiemmin tehty ihmiskunnan historiassa"

Ulkomaat ti 03.09.2019 00:25

Vaikka monet lääketieteen alalla ovat kasvavassa määrin edelleen mukana transhullutuksessa ja taipuneet gender-ideologiaa aggressiivisesti ajavien aktivistien perverssiin painostukseen, sukupuolenvaihdoksia suorittavat kirurgit sen sijaan ovat alkaneet ilmaista yhä useammin epäilyksensä ylipäätään transseksuaalisuudesta ja koko sukupuolenvaihdosleikkauksen tarpeellisuudesta kohdattuaan niin paljon onnettomia katumistapauksia, "täyskäännöksiä" eli potilaiden päätöksiä palata takaisin syntymäsukupuoleen.

Toisaalta enenevässä määrin sukupuolirooleilla flirttailu on näkyvästi esillä valtamedian lisäksi sosiaalisessa mediassa trendikkäänä ilmiönä ja osaltaan ruokkimassa lasten päätöstä "vaihtaa sukupuolta", kuten teini-iässään "ei-binääriseksi" ja "transmieheksi" identifioitunut 22-vuotias "Dagny" varoittaa.

Nyt biologisesti naiseksi itsensä tuntevan, "detransitioituneen" Dagnyn mukaan sosiaalisella medialla on vakava vaikutus teini-ikäisten aivoihin. Hän piti henkilökohtaisiin kokemuksiinsa perustuvan esitelmänsä toukokuussa järjestetyssä ”#GIDYVR: Sukupuoli-identiteetti ja lapset” -konferenssissa ja kuvasi, kuinka hänen matkansa transmaailmaan alkoi turvautumalla tietokoneeseen saadakseen apua murrosikäänsä.

PJ Media uutisoi, kuinka transsukupuolisuudella leikittelylle ja hurvittelulle ei näy loppua, kun jopa 8-vuotiaille lapsille annetaan testaamattomia kokeellisia lääkkeitä heidän sukupuoli-identiteettinsä vahvistamiseksi ja aktivistit väittävät näiden "lääkkeiden" olevan elintärkeitä transsukupuolisiksi identifioituvien lasten terveydelle.

Toisin ajatteleva, hormoneja tuottavien elinten sairauksia tutkiva ja hoitava endokrinologi Michael K. Laidlaw selvittää PJ Medialle, että nämä lääkkeet itse asiassa aiheuttavat lapsille sairauden, joka voi aiheuttaa sydämen ja luuston ongelmia ja estää aivojen kasvun kehitystä. Laidlaw tuomitsee lapsilla tehtävät transsukupuolisten "hoidot" "lasten hyväksikäytöksi".

"Kutsun sitä kehityksen salpaajaksi - se itse asiassa aiheuttaa sairautta", rauhas- ja aineenvaihduntahäiriöihin erikoistunut tohtori Michael K. Laidlaw, Kalifornian Rocklinista, huomauttaa PJ Medialle.

Kysymyksessä on sairaus nimeltä hypogonadotroppinen hypogonadismi. Se syntyy, kun aivot eivät lähetä oikeaa signaalia sukupuolirauhasiin valmistaakseen kehitykselle tarpeellisia hormoneja.

"Kyseessä on luonnossa harvinainen tila. Mikäli joku kamppailee tällaisen ongelman kanssa, se tunnistetaan ja hoidetaan, joten pitkäaikaisvaikutukset ovat tuntemattomia. Se on tila, jota on tutkittava tarkemmin", Laidlaw peräänkuuluttaa.

Vaikka hormoneihin ja umpieritysjärjestelmään erikoistuneet lääkärit, endokrinologit, ovat perehtyneet sairauteen, Laidlaw'n mukaan monet heistä tosiasiallisesti saavat heidän potilaansa sairastumaan tähän samaan tautiin yrittäessään vahvistaa sukupuoli-identiteettiä.

"Endokrinologi saattaa hoitaa tilaa, jossa naisen testosteronitasot tulevat olemaan yli normaalitason. Hoidamme sitä ja olemme tietoisia aineenvaihduntahäiriöistä. Samaan aikaan endokrinologi voi mahdollisesti antaa korkeita testosteronimääriä naispuoliselle potilaalle hänen 'mieheksi muuttumista' varten."

Laidlaw korostaa, että tässä tapauksessa lääke saa heidät sairastumaan.

"Kun tarkastellaan esimerkiksi naisille annettavaa annosta, he antavat heille sellaisen kerta-annoksen, että heidän testosteronitasot olisivat normaaleja miehellä, mutta naisille se on 10 - 40 -kertainen normaaliarvoihin verrattuna", Laidlaw huomauttaa.

Miehille annetut estrogeenipitoisuudet toimivat luonnollisesti samankaltaisesti toiseen suuntaan ja ovat vastaavasti korkeat ja terveyttä vahingoittavia.

On päivänselvää, että kun ihminen saa paljon enemmän vastakkaisen sukupuolen hormoneja kuin mitä hänen kroppansa pystyy kestämään, henkilöllä on "kohonnut riski sydän- ja verisuonisairauksiin, sydän- ja verisuoniperäisiin kuolemiin, laskimotulppaan (verisuonitukoksiin)".

Lääkäri Laidlaw painottaa, että näistä sydän- ja verisuoniriskeistä on jo riittävästi kokemusta näitä hormoneja käyttävien aikuisten kohdalla.

Kun näitä lääkkeitä sitten jaellaan lapsille, "voisi olettaa, että sillä on pitkällä aikavälillä sama tai vielä pahempi vaikutus".

Laidlaw varoittaa, että niin sanotuilla puberteettia estävillä lääkkeilllä, ​​kuten Lupronilla, on samanlaisia vaikutuksia. Näitä lääkkeitä voidaan käyttää eturauhassyöpään tai naisilla endometrioosiin. Ne salpaavat aivolisäkkeen estääkseen sitä toimimasta oikein, Laidlaw muistuttaa.

Terveessä ihmiskehossa aivolisäke "lähettää signaaleja sukurauhasille testosteronin tai estrogeenin tuottamiseksi". Estämällä näiden luonnollisten hormonien erityksen Lupron häiritsee lapsilla elinten kehitystä ja niiden kasvu hidastuu. Jos se alkaa varhaisessa puberteetissa, nämä lapset eivät kehitä kypsiä siittiöitä tai munasoluja, heistä tulee hedelmättömiä. Jos heiltä on sukuelimet poistettu, heistä tulee steriilejä, Laidlaw tarkentaa.

"Heillä on lopulta matalampi luun tiheys, ehkä hidastunut aivojen kehitys. Suuri osa aivojen vaikutuksista on täysin tuntematon alue. Näyttää myöskin siltä, että jonkin verran aivojen kehitys riippuu sukupuolihormonista."

Vaikka riskejä ei tunneta täysin, aktivistit ja lääketieteen ammattilaiset ovat tyrkyttäneet lääkkeitä yhä nuoremmille lapsille.

Tohtori Laidlaw'n mukaan esimerkiksi hollantilainen käytäntö on Hollannin lain mukaan se, että lapset eivät saa vastakkaisen sukupuolen hormoneja, ennen kuin he ovat 16-vuotiaita. Yhdysvalloissa ikä sen sijaan laskettiin kahteentoista.

Endokrinologi Michael K. Laidlaw kertoo tehneensä tiedonvapauslakia (Freedom of Information Act, FOIA) koskevan pyynnön (yleisön oikeus saada tietoa) ja saaneensa selville, että NIH-tutkimuksessa (National Institutes of Health) itse asiassa suositeltiin jopa 8-vuotiaille lapsille vastakkaisen sukupuolen hormonien käyttämistä.

Kaksi lasten sukupuolenvaihdosprosesseihin osallistuvaa lääkäriä, Ilana Sherer ja Johanna Olson-Kennedy, selostivat videolla todellakin antavansa "murrosiän estäjiä" 8- tai 9-vuotiaille lapsille, kun he ovat kolmannella ja neljännellä luokalla.

Olson-Kennedy on saanut 5,7 miljoonan dollarin apurahan National Institutes of Healthiltä (NIH) rinnanpoistoleikkauksia koskevaan viisivuotiseen tutkimukseen, joita on tehty niinkin nuorille kuin 13-vuotiaille tytöille.

Laidlawin FOIA-pyynnön (Freedom of Information Act) ansiosta esiin kaivetut asiakirjat osoittivat vastakkaisen sukupuolen hormonien alaikärajan madalletun tutkimuksessa 13:sta kahdeksaan ikävuoteen vuonna 2017.

Jotakin hyvin äärimmäisen sairasta välinpitämättömyyttä - radikaalia sukupuolen muutosprosessin läpikäymistä kohtaan, jossa lapsille tieten tahtoen aiheutetaan peruuttamatonta ja elinikäistä vahinkoa - osoittaa "transgenderteollisuutta" edustavan lääkärin, Johanna Olson-Kennedyn näkemys, etteivät terveiden teinityttöjen rinnanpoistoleikkaukset ole "mitään isoja juttuja".

"Jos haluat rinnat myöhemmässä vaiheessa elämässäsi, sen kun menet ja haet ne", hän sanoo videolla naurahtaen viitaten rintaimplantteihin.

Laidlaw varoittaa myös murrosikää salpaavien hormoniblokkereiden käyttämisestä pojilla ja mainitsee TLC-kanavalla pyörineen "I am Jazz" -sarjan tähdittämän amerikkalaisen, pojaksi syntyneen, "transteinitytön" Jazz Jenningsin yhtenä esimerkkinä, josta myös Oikea Media on kertonut kesäkuussa 2018.

"Jazzista" tekemällä tehtiin transsukupuolisten nuorten esikuva ja edelläkävijä.

Vaikka Jazziin "on pumpattu" aikuisen naisen estrogeenitasot, Laidlaw'n mukaan Jazz ei ole koskaan kokenut seksuaalisia tuntemuksia tai orgasmeja murrosikää estävien lääkkeiden takia. Tämä onkin Laidlaw'n mielestä "järkevää fysiologisesti", koska miesten sukupuolielimet odottavat kehittyäkseen testosteronia eikä estrogeenia. Toisin sanoen Jazz ei ole koskaan käynyt läpi pojan murrosikää hormoniblokkereiden takia.

"Michelle Cretella oli ensimmäinen, joka julisti sen osuvasti lasten hyväksikäytöksi", endokrinologi Laidlaw toteaa PJ Medialle.

Michelle Cretella on neljän lapsen äiti ja merkittävä lasten terveyteen, sairauksiin ja käyttäytymiseen perehtynyt asiantuntija, lastenlääkäri ja lastenlääkäriyhdistyksen puheenjohtaja, joka on periksiantamattomasti taistellut lapsiin kohdistettua jatkuvaa ​gender-ideologian edistämistä vastaan.

Oikea Media on uutisoinut hänestä aiemmin ainakin täällä ja täällä.

Tohtori Michael K. Laidlaw pitää tätä Cretellan nimeämää lasten hyväksikäyttöä "eettisenä ongelmana" ja perustelee sitä muun muassa sillä, että kun henkilö ei voi antaa suostumusta vahingoittumiseen lääketieteellisessä tutkimuksessa tai lääketieteellisissä puitteissa, hän ei voi olla myöskään tietoinen haitoista.

"Jos sinulla on lapsia, he eivät voi antaa suostumustaan, koska heillä ei ehkä ole älyllisiä valmiuksia tai tunne-elämän kypsyyttä ymmärtää heille tapahtuvia seurauksia. Murrosiänestäjillä ja vastakkaisen sukupuolen hormoneilla heistä tulee hedelmättömiä.

Kuka 11-vuotias on valmis saamaan lapsen? Mistä he tietäisivät, mitä se tarkoittaa?"

Se on Laidlaw'n mukaan yksi NIH-tutkimuksen ongelmista.

"Lapsella ei ole mitään todellista tapaa suostua tähän, ja vahingot ovat erittäin suuret.

Nämä ovat todella radikaaleja ihmiskehoihin kohdistuvia kokeita, jollaisia ei ole koskaan aiemmin tehty ihmiskunnan historiassa. Niitä suoritetaan lapsilla ja lääketieteellisten yhteisöjen oikeutus tehdä niitä on se, että poliittiset ryhmät ovat ujuttaneet ideologiansa lääketieteeseen, mutta siitä on tiede kaukana", Laidlaw korostaa.

Laidlaw painottaa sitä, kuinka epätieteellistä on hoitaa ihmisiä heidän minäkuvansa perusteella, eikä tieteellisten kokeiden perusteella.

Mitä tulee sukupuolidysforiaan - jatkuvaan ja johdonmukaiseen identifioitumiseen sukupuoleen, joka on vastakkainen biologiselle sukupuolelle - sitä ei voida todentaa mittauksilla.

"He todella uskovat, että tämä heidän 'aivoissaan oleva sukupuoli' on erilainen kuin mikä heidän kehonsa on. Et voi näyttää toteen tätä, et voi testata sitä, et voi tehdä verikokeita, magneettikuvausta tai tietokonetomografiaa. Kun jollakin on epäselvyyttä heidän sukupuolestaan ​​suhteessa heidän biologiseen sukupuoleen, meidän on etsittävä taustalla olevia lääketieteellisiä ongelmia, kuten ahdistusta, masennusta, skitsofreniaa. Pienten lasten kohdalla se voi olla vain perheen tai vanhempien välinen erimielisyys", Laidlaw alleviivaa ja viittaa tutkimuksiin, jossa seurattiin sukupuolidysforiasta kärsineitä lapsia.

Kun transsukupuolinen "lääketiede" kiistatta osoittaa aiheuttavan lapsille sairauksia, miksi lääkärit sitten tekevät heillä kokeita ilman heidän todella tietoista suostumustaan?

Laidlaw tietää vastauksen. Transihmisten "terveyden ammatillisena" maailmanyhdistyksenä esiintyvä, mutta täysin poliittinen aktivistiryhmä World Professional Association for Transgender Health (WPATH) on painostuskeinoin soluttautunut "kirjoittamalla ammatilliset ohjeistuksensa" Endocrine Societylle ja the American Academy of Pediatricsille.

"Minulta ja muilta endokrinologeilta ei koskaan kysytty. Hyvin pieni, valittu ryhmä vaikutti näiden organisaatioiden johtajiin ja järjesti asiat omin päin ilman mitään tieteellistä tukea", Laidlaw kertoo.

Endocrine Society linjasi transseksuaaliohjeistuksen WPATH:n mukaisesti.

"Jos tarkastellaan näitä suuntaviivoja, koko todistusaineiston laatu on heikkoa tai hyvin vähäistä. Heillä ei ole pitkäaikaisia ​​tutkimuksia sen tueksi, mitä he tekevät, ja he puhuvat hyvin vähän haitoista."

Tohtori Michael K. Laidlaw kertoo, että hän on laatimassa parhaillaan raporttia, jossa selvitetään murrosiän olevan luonnollinen ja oikea kehityskulku, ja se on vastaisku aktivistien esityksille siitä, että se olisi "jonkinlainen sairaustila".

Transsukupuolisen "lääketieteen" harjoittajat saavat sen kuulostamaan siltä, ​​että voisit pysäyttää pojan murrosiän ja käynnistää sen uudelleen tyttönä, josta sitten kasvaisi normaali nainen, mutta se ei ole millään tavalla mahdollista Laidlaw'n mukaan.

"Estät murrosiän. Sitten lietsot tautia lisää antamalla heille väärää sukupuolihormonia. Se mitä he tekevät, on tehdä kaikesta harkitusti epänormaalia - väittämällä että tätä tilaa autetaan korjaantumaan", Laidlaw täsmentää.


 

Tytti Salenius ti 03.09. 00:25

Pääuutiset

blogit

Mikko Paunio

Uuden Controligarchs paljastuskirjan esittely

ke 06.12. 13:28

Vieraskynä

Avoin kirje Suomen medialle

su 26.11. 21:40

Olli Pusa

Totuus murtautuu esiin

la 25.11. 20:22

Heikki Porkka

Mikko Puumalainen - totalitarismin puolella sananvapautta ja suomalaisten etua vastaan

ke 22.11. 17:48

Juha Ahvio

Presidenttiehdokkaiden turvallisuuspolitiikka

pe 22.09. 00:24

videot