Transnuori Nathaniel katuu sukupuolenvaihdostaan: "Olen Frankensteinin hirviö"

"Ympäröin itseni kaikukammiolla, joka tuki ja vahvisti huonoja päätöksiäni, koska valitettavasti myös nuo muut olivat loukussa tuossa ansassa"

Ulkomaat ma 09.12.2019 22:10
kuvituskuva

Sukupuolenvaihdostaan syvästi katuvat ihmiset vastustavat kaikenlaista painostusta pysytellä hiljaa ja haluavat kertoa julki oman tarinansa.

Ja heitä on yhä enemmän.

Valtamedia ei kuitenkaan julkaise heidän kertomuksiaan, vaan jatkaa sen sijaan valheellista ja aggressiivista hehkutustaan sukupuoltaan "korjanneiden" "onnellisista tuloksista" suoltamalla asenteellisia ja gender-ideologiaa pursuavia tarinoita, joissa radikaalia sukupuolen muutosprosessin läpikäymistä vuolaasti ylistellään ja ihastellaan.

Sukupuolenvaihdoksen kyseenalaistaminen leimataan raivoisasti ”transfobiaksi", vähät välittämättä siitä, että vastakkaisen sukupuolen hormonien käyttö ja sukupuolielinkirurgia aiheuttavat tuhoa ja peruuttamatonta vahinkoa.

Tällä kertaa Oikea Media tuo päivänvaloon "Nathanielin" tarinan, josta ovat uutisoineet Life Site News ja Daily Signal.

Ei ole kulunut vuottakaan Nathanielin sukupuolenvaihdosleikkauksesta ja hän sanoo nyt näin:

"Tämä koko juttu oli huono ajatus. Olen 19-vuotias ja minusta tuntuu kuin olisin tuhonnut elämäni."

Nathaniel oli ollut ala-asteella arka poika, jota toiset pojat kiusasivat. Hän mieluummin halusi leikkiä tyttöjen leikkejä. Hiukan vanhempana hän löysi internetistä pornon, kuuli transsukupuolisuudesta ja kuten hän itse sanoo:

"Vakuutin itselleni, että sitä minä olin."

Kun hän lopulta keräsi rohkeutta kahdeksannen luokan jälkeen kesällä kertoa äidilleen, hänen äitinsä varasi ajan lääkärille - Nathanielin sanoin: "tietoiseen suostumukseen perustuvalle klinikalle".

Hän kävi lääkärin puheilla viikko hänen 15. syntymäpäivänsä jälkeen, mutta klinikalle meneminen ei suinkaan parantanut hänen elämäänsä - päinvastoin.

"Siitä lähtien irrottauduin hitaasti kaikesta, kunnes olin vain kotona, pelasin videopelejä ja olin internetissä koko päivän. Lopetin lukemisen, piirtämisen, polkupyörällä ajamisen. Ympäröin itseni kaikukammiolla, joka tuki ja vahvisti huonoja päätöksiäni, koska valitettavasti myös nuo muut olivat loukussa tuossa ansassa."

Kuukausi sen jälkeen, kun Nathaniel oli täyttänyt 18 vuotta, hän meni sukupuolenvaihdosleikkaukseen. Nathanielille biologisena miehenä se tarkoitti miehen sukupuolielinten muokkaamista tekovaginaksi.

Hän kärsi komplikaatioista, jotka vaativat toisen leikkauksen muutamaa kuukautta myöhemmin. Hän kävi läpi myös kasvoleikkauksen näyttääkseen entistä naisellisemmalta.

Yhdeksän kuukautta myöhemmin hän toteaa:

"Nyt kun olen parantunut leikkauksista, kadun niitä. Leikkauksen tulos näyttää parhaassakin tapauksessa Frankensteinilta, ja se sai minut ajattelemaan kriittisesti itsestäni. Olin tehnyt itsestäni plastiikkakirurgisen kopion naisesta - tiesin, etten ollut vieläkään yhtenäinen. Masennuin täysin ja olen pitkälti sitä vieläkin."

Nathanielin tarinan julkisuuteen toi Sex Change Regret -sivuston perustaja Walt Heyer. Hänen sähköpostilaatikkonsa on täyttynyt tällaisista Nathanielin kaltaisista tarinoista jo viimeisen kymmenen vuoden ajan.

Walt Heyerilla on omakohtaista kokemusta asiasta. Hän on kertonut olleensa "translapsi" ja aikoinaan vaihtanut sukupuolensa miehestä naiseksi ja elänyt naisena lähes vuosikymmenen. Takaisin mieheksi hän palasi 25 vuotta sitten.

Hän on julkinen luennoitsija ja haluaa auttaa henkilöitä, joiden elämä on riekaleina sukupuolenvaihdosleikkauksen takia.

Walt Heyer sanoo, että hänen sydämensä särkyy joka kerta, kun hän saa kirjeen joltakin, jolle on tehty sukupuolenvaihdosleikkaus ja joka sen jälkeen katuu sitä.

Heyer haluaa kertomalla Nathanielin tarinan lisätä tietoisuutta siitä, miten nuorten elämä tuhoutuu, kun rynnätään suin päin leikkaukseen.

Hän toivoo, että tämän nuoren miehen todistuksen kuuleminen saa muut tähän samaan suuntaan kulkevat hieman hidastamaan vauhtia ja pohtimaan seurauksia ennen suostumusta leikkaukseen.

Walt Heyer on surullinen siitä, että myös Nathaniel valitettavasti oppi karvaasti kantapään kautta nuorena sen "epämiellyttävän totuuden", ettei mies ole nainen eikä voi koskaan tulla naiseksi - edes kirurgisesti muokkaamalla sukupuolielimiä ja naisellistavalla kasvoleikkauksella.

"Nathaniel on fiksu nuori mies, jolla ei koskaan ollut käytettävänään perinpohjaista ja tosiasiallista neuvontaa, mikä olisi estänyt tätä hirveää virhettä tapahtumasta. Hän joutuu käsittelemään sitä koko loppuelämänsä ajan", Heyer muistuttaa ja kritisoi niin kutsuttua "tietoiseen suostumukseen perustuvaa klinikkaa", joka hänen mukaansa "pesi kätensä hänestä".

"Ikään kuin joku teini-ikäinen voisi antaa tietoisen suostumuksen. Edesvastuuton ideologia vaatii jälleen uuden ihmiselämän.

Kun hän haki apua hätätilanteessaan, transsukupuolinen ideologia, sukupuoliklinikka ja kirurgit vahvistivat hänen valheellista ajatteluansa ja viettelivät hänet lavealle tielle", Heyer kiteyttää.

Ethics and Medics -julkaisussa "Havainnot sukupuolten monimuotoisuuden klinikalla" -artikkelissa lasten kriittisen hoidon lääkäri, tohtori Monique Robles huomauttaa, että lapset ja nuoret saatetaan murrosiänestäjille, vastakkaisen sukupuolen hormoneille ja "sukupuolenvaihtokirurgiaan" johtavalle tielle sukupuoliklinikoilla saamatta psykologista neuvontaa.

Lääkärin mukaan tämä käytäntö on laajalle levinnyt ja paheneva ongelma sukupuoliklinikoilla, vaikka lääketieteellisen kirjallisuuden tarkastelu osoittaa, että millekään näistä hoitomuodoista ei löydy vahvaa tieteellistä näyttöä tueksi.

Walt Heyer vakuuttaa, että kun yhä useammat ihmiset hakevat apua sukupuoliklinikoilta, tulemme kohtaamaan väistämättä valtavan määrän sukupuolenvaihdosta katuvia.

Transaktivismia vastustava Heyer sanoo, että hyvin monet ovat ottaneet häneen yhteyttä sen jälkeen, kun hän kirjoitti vuonna 2018 kirjan "Trans Life Survivors". Kirja esittelee 30 henkilön sähköpostit, joissa he ovat kertoneet oman tarinansa Walt Heyerille. Henkilöt on valittu satojen hänelle kirjoittaneiden joukosta ja kaikille yhteistä on se, että he myöntävät sukupuolenvaihdoksensa olleen "heidän elämänsä suurin virhe".

Walt Heyer totesi tammikuussa CBN Newsille:

"Kävi erittäin selvästi ilmi, että leikkaus, jota he kutsuvat sukupuolenvaihdokseksi tai sukupuolenkorjaukseksi, ei ole ollenkaan sukupuolenvaihdos, vaan keino viettää naamiaisia tuhoamalla täysin terveet sukupuolielimet."

Oikea Media kertoi huhtikuussa 2018 seksuaalisesti hyväksikäytetyn Billyn tarinan, joka kävi läpi sukupuolenvaihdosleikkauksen. Elettyään 7-8 vuotta naisena, Billy alkoi käydä seurakunnassa ja eheytyi "transidentiteetin" kahleista. Hän tajusi "transelämänsä" olleen täyttä valhetta, jota hän ei voinut enää jatkaa. Hän palasi takaisin biologiseen sukupuoleensa eli mieheksi.

Lokakuussa 2017 Oikea Media uutisoi amerikkalaisesta Elan Anthonysta, joka syntyi pojaksi 44 vuotta sitten ja vaihtoi sukupuolensa miehestä naiseksi 19-vuotiaana. Anthony yritti elää naisena 20 vuotta, mutta sukupuolenvaihdos aiheutti enemmän ongelmia, kuin mitä se ratkaisi. 5 vuotta sitten hän halusi takaisin mieheksi.

Elan Anthonyn ajatuksia sukupuolidysforiasta, sukupuoli-identiteetistä, sukupuolenvaihdoksen peruuttamisesta, transsukupuolikysymyksistä ja psykologiasta pääset lukemaan hänen Third Way Trans -blogistaan.

Viime viikolla Oikea Media julkisti amerikkalaisen Sydney Wrightin tarinan. Hän "vaihtoi sukupuolensa" mieheksi 18-vuotiaana ja pettyi raskaasti transaktivismia kannattavien lääketieteen ammattilaisten syöttämiin valheisiin. Kaikeksi onneksi hän kuitenkin välttyi ruumiinosiensa silpomiselta, mistä hän on ikuisesti kiitollinen.

Walt Heyer tuntee Sydneynkin tapauksen ja huomauttaa, että niin Sydneyn kuin Nathanielinkin - kuten myös edellä mainitun Billyn - kannalta on kuitenkin hyvä asia, että he ovat heräämässä uudelleen eloon uskossaan Jeesukseen:

"Kuten tiedän hyvin oman elämäni transsukupuolisista kokemuksista, usko Jumalaan saattaa palautumaan ennalleen, jos vain sallimme sen", Heyer iloitsee.

Walt Heyerin mielestä ei ole yhteiskunnan syy, että näille teini-ikäisille aiheutuu vahinkoa.

"Syypäitä ovat sukupuoliklinikat ja sen hoitohenkilökunta.

Ummistamalla silmänsä heidän valitsemansa ammatin tieteellisille ja eettisille näkökohdille, heillä on välitön vastuu huonoista tuloksista, katumuksesta, palaamisesta takaisin syntymäsukupuoleen, itsemurhista ja tarpeettomista leikkauksista, jotka ovat repineet perheet riekaleiksi", Heyer painottaa.

Heyerin mukaan meidän pitäisi olla raivoissaan lääkäreille ja kirurgeille, jotka silpovat suunniltaan olevia ihmisiä, etenkin teini-ikäisiä, ja saavat heidät näyttämään siltä, ​​kuten Nathaniel itse kuvailee: "Frankensteinin hirviöltä".


 


 

Tytti Salenius ma 09.12. 22:10

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Väkivallasta uskalletaan vihdoinkin keskustella?

ke 19.06. 21:28

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot