Vanha media ei pysty enää piilottamaan LGBT-agendan vahingollisuutta

Sosiaalisen median "Detrans Awareness Day" -tapahtuma paljasti lukuisten nuorten joutuneen harhaanjohdetuiksi ja vahingoittuneen vakavasti LGBT-agendan uhreina

Ulkomaat to 24.03.2022 23:56

Gender-ideologia on tunkeutunut kouluihin ja vakiinnuttanut radikaalia ja aivopesevää asemaansa jo vuosia osana "sukupuoli- ja seksuaalikasvatusta" – sekä virallisessa opetussuunnitelmassa että koulutyön ulkopuolisissa toiminnoissa. 

Samanaikaisesti sosiaalisen median "mielipidevaikuttajat" tyrkyttävät gender-ideologiaa ja rohkaisevat nuoria kokeilemaan erilaisia seksuaalisen käyttäytymisen muotoja esittämällä ne kaikki samanarvoisina ja harmittomana leikittelynä, joka entisestään edesauttaa lapsia ja nuoria tuntemaan olonsa epävarmaksi omassa vasta kehittymässä olevassa kehossaan. 

Suhteellisen uusi Rapid-Onset Gender Dysphoria -ilmiö, ROGD, (nopeasti kehittyvä sukupuolidysforia) on ”sosiaalisen tartunnan” aiheuttama (esim. ryhmäpaine tai mediavaikutus).

Tätä "ilmiötä" tavataan lapsilla, joilla aikaisemmin ei ole ollut merkkejä epämukavuudesta kehonsa kanssa (sukupuolidysforia), mutta yht'äkkiä he ilmoittavat vanhemmilleen ja maailmalle, että he ovat transsukupuolisia. Lisääntynyt internetin verkkosivustojen selailu ja sosiaalisen median käyttö vaikuttavat hämmentyneisiin nuoriin (sosiaalinen tartunta) ja useimmat teini-ikäiset julistavat olevansa transseksuaaleja samaistuttuaan tai päästyään sisälle vertaisryhmään, jossa useat ystävät identifioituvat trendikkäiksi transuiksi.

Näin sukupuolidysforia yleistyy lasten keskuudessa ja tämän seurauksena koulut ovat alkaneet mahdollistaa sukupuolestaan hämmentyneiden oppilaiden "sosiaalisen muutoksen" ilman vanhempiensa tietoa tai suostumusta. 

Useat rohkeat vanhemmat ovat kuitenkin alkaneet ottaa kantaa ja puhua suoraan, puolustaa oikeuksiaan ja lastensa oikeuksia.

Eräs tällainen rohkea äiti on kalifornialainen Abigail Martinez. 

LifeSiteNews uutisoi 17.3.2022 Heritage Foundation -konferenssissa 7. maaliskuuta 2022 tämän amerikkalaisäidin pitämästä sydäntäsärkevästä puheenvuorosta, jossa hän välitti voimakkaan viestin kertoen, kuinka koulujärjestelmän ja hallituksen mädättänyt LGBT-ideologia johti hänen teini-ikäisen tyttärensä itsemurhaan.   

Kalifornialaisäiti Abigail Martinez avautuu, kuinka hän menetti tyttärensä LGBT-agendalle, kun hallitus ja julkinen koululaitos aivopesivät hänen tyttärensä ajattelemaan, että hän oli "transsukupuolinen" poika. Martinez selittää, miten hänen tyttärensä kokema yllyttäminen LGBT-elämäntapaan oli lopulta syynä siihen, että lastensuojelusta ja perhepalveluista vastuussa oleva virasto DCFS (Department of Children and Family Services) riisti tytön Martinezin perheestä ja sai teini-ikäisen tytön tekemään itsemurhan.

Puheensa alussa Martinez huomauttaa, että hänen tyttärensä oli varttuessaan "tyttömäinen tyttö", joka piti tytöksi "pukeutumisesta" ja muista perinteisesti naisellisista aktiviteeteista.

Kärsittyään kiusaamisesta Martinezin tyttärellä alkoi näkyä "masennuksen merkkejä" yläasteella. Kun hänen lapsensa siirtyi lukioon, masentunut mieliala vain paheni, jolloin Martinez pyysi koulua tarkkailemaan lastaan ja huolehtimaan hänestä.

Martinezin mukaan hänen tyttärensä alkoi hänen tietämättään lopulta osallistua koulun "LGBT"-ryhmään ja kotiin tullessaan väitti olevansa nyt "poika". Martinez sanoi tienneensä, että niin sanottu sukupuolen "korjaus" ei ratkaisisi ongelmaa ja että hänen tyttärellään oli "mielenterveysongelma", ei sukupuoli-identiteettiongelma.

Martinezin toiveen saada tyttärensä hakeutumaan mielenterveysneuvontaan ennen rajujen toimenpiteiden, kuten niin kutsutun hormonihoidon aloittamista, kouluviranomaiset näkivät vaaran merkkinä, ja he ilmoittivat DCFS:lle, että hänen tyttärensä olisi "parempi pysyä poissa kotoa".

Martinez ja Heritage Foundationin vanhempi tutkija Jay Richards näkevät, että Martinezin tytärtä "kannustettiin" olemaan samaa mieltä siitä, että kotoa on hyvä lähteä pois, sillä tytölle kerrottiin, että jos hän olisi Kalifornian osavaltion huostassa, osavaltio kustantaisi hänen muuttumisleikkinsä tytöstä pojaksi.

DCFS oli yhtä mieltä koulun kanssa ja päätteli, että koska Martinez oli huolissaan tyttärensä halusta turmella tervettä kehoaan ennen psykiatrista arviointia, hän ei ollut sopiva lapsensa huoltajaksi, ja DCFS otti tuolloin 16-vuotiaan tytön huoltajuuden pois Martinezilta.

Martinezilla oli lupa vierailla tyttärensä luona vain "kerran kuukaudessa" ja välittömässä valvonnassa. Häntä myös ohjeistettiin olemaan puhumatta tietyistä aiheista omalle tyttärelleen, mukaan lukien viittaukset "Jumalaan".

Silmät kyynelissä Martinez kertoo, että juuri tällöin, kun hänen tyttärensä vietiin kotoa pois "sukupuolenvaihdoksen" vuoksi, tyttö traagisesti riisti hengen itseltään.

”Minulla ei ole enää tytärtäni… syyskuussa 2019… hän päätti lopettaa elämänsä”, Martinez suree.

"Hän meni junaradalle... minulle kerrottiin, että hän vain käveli junan eteen, meni polvilleen, nosti kätensä ja riisti henkensä", äiti itkee.

Päätössanoissaan Martinez huomauttaa, että hän haluaa "kaikkien tietävän, mitä perheellemme tapahtui, koska sen ei tarvinnut tapahtua".

"En halunnut sen tapahtuvan, en halua tällaista sattuvan millekään muulle perheelle”, hän vetoaa.

Martinezin tarina ei ole yksittäistapaus. American Academy of Pediatrics -järjestön mukaan 50,8 prosenttia nuorista naisista, jotka aloittavat mieheksi muuttumisleikkinsä (transsukupuoliset teinipojat), yrittävät itsemurhaa, kun vastaava luku biologiselta sukupuoleltaan eli syntymäsukupuoleltaan miespuolisilla teinipojilla on vain 9,8 prosenttia.

Traagisinta on, että lähes 30 % transsukupuolisista teinitytöistä (biologiselta sukupuoleltaan pojista) on myös yrittänyt tehdä itsemurhan.

Sitä paitsi vuonna 2015 Kansallinen transsukupuolisten tasa-arvokeskus (National Center for Transgender Equality, NCTE) raportoi, että 40 % transsukupuolisista aikuisista sanoi yrittäneensä itsemurhaa ainakin kerran elämässään, mikä NBC Newsin mukaan on "melkein yhdeksän kertaa itsemurhayritysten määrä koko Yhdysvaltain väestössä".

Transsukupuolisten oikeuksia puolustavat ryhmät ovat usein valheellisesti väittäneet, että valtaosa "sukupuoltaan vaihtavista" ihmisistä on "tyytyväisiä" päätökseensä.

Äärimmäisen korkeat itsemurhaluvut transsukupuolisia hoitoja saaneiden henkilöiden keskuudessa näyttävät kuitenkin viittaavan aivan johonkin muuhun kuin "tyytyväisyyteen".

Nuoria kannustetaan tutkimaan transsukupuolisuutta siitäkin huolimatta, että transsukupuolisten hormonilääkkeet ovat yhteydessä vakaviin ja mahdollisesti kohtalokkaisiin haittavaikutuksiin, kuten sydänkohtauksiin, lisääntyneeseen riskiin saada aivohalvaus ja syöpä, sterilisaatioon ja psyykkisiin ongelmiin.

"Sukupuolenvaihdosleikkauksia" on tehty Yhdysvalloissa jopa 13-vuotiaille lapsille ja siinä on todella kyse elinikäisestä sukupuolielinten silpomisesta.

Tutkimukset osoittavat, että vain kaksi prosenttia pojista ja 10 prosenttia tytöistä, joilla on sukupuolidysforia, kärsii siitä enää murrosiän jälkeen, Yhdysvaltain psykiatriliiton (American Psychiatric Association) mielentila-häiriöiden diagnosointia ja tilastoja käsittelevän käsikirjan (Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders) mukaan.

Sukupuolen vaihtamista markkinoidaan edelleen aggressiivisesti valheilla ja kohderyhmänä ovat lapset ja nuoret. 

"Käynnissä on taistelu sydämistä ja mielistä eikä valtamediat edes pyri minkäänlaiseen objektiivisuuteen. Sen sijaan ne valehtelevat meille aktiivisesti ja tietoisesti palvellakseen antikristillisen liikkeen poliittista agendaa", kirjoittaa Jonathon Van Maren 11.3.2022 LifeSiteNewsin artikkelissaan "Kuinka valtamedia valehtelee yleisölle uusista laeista, joilla suojellaan lapsia LGBT-agendalta".

Gender-ideologiasta kouluissa on tullut viime kuukausina suuri poliittinen kiistakapula Yhdysvalloissa, kun on ilmaantunut häiritseviä todisteita, jotka viittaavat siihen, että koulupiirit kaikkialla maassa opastavat hyvin pieniä lapsia radikaaliin seksuaaliseen ideologiaan, jolla voi olla pysyvästi vahingollisia vaikutuksia.

Valtakunnallinen kärhämä transsukupuolisuudesta kouluissa on johtanut siihen, että vanhemmat ovat saapuneet joukoittain koulujen johtokunnan kokouksiin protestoimaan koulujen opetussuunnitelmissa ja kirjastoissa olevaa sopimatonta ja haitallista materiaalia vastaan. Republikaanien johtajat, kuten Floridan kuvernööri Ron DeSantis, ovat myös alkaneet edistää lainsäädäntöä, jolla kielletään tai ainakin rajoitetaan keskustelua seksuaalisuudesta ja transsukupuolisuudesta kouluissa.

Aivan äskettäin Texasin kuvernööri Greg Abbott antoi   toimeenpanomääräyksen, jolla määrättiin perhe- ja suojelupalvelujen virastoa tutkimaan lääkäreitä ja vanhempia, jotka opastavat lapsia sukupuolenvaihdoksiin ja toimenpiteisiin, kuten hormonisalpaajien käyttäjiksi. Texasin kuvernööri Greg Abbottin määräyksestä uutisoi myös Oikea Media.

Jotkut koulupiirit ovat saaneet osakseen valtavaa vastarintaa, kun ne pyrkivät aktiivisesti sulkemaan ulkopuolelle vanhemmat olemasta edes tietoisia lastensa osallistumisesta gender-ideologiaan, jossa kysymys on myös "identifioitumisesta" muuksi sukupuoleksi.

Wisconsinin koulupiirissä esimerkiksi järjestettiin pakollinen henkilöstön kehittämispäivä, jonka aikana opettajille kerrottiin: "Vanhemmilla ei ole oikeutta tietää lastensa sukupuoli-identiteettiä."

Juuri äskettäin LGBT-agendan uhrit viettivät niin sanottua "Detrans-tietoisuuspäivää". 

"Detrans" viittaa niihin, jotka ovat "vaihtaneet" vastakkaiseen sukupuoleen, mutta katuneet päätöstä ja vaihtaneet takaisin syntymäsukupuoleensa eli palanneet takaisin alkuperäiseen, biologiseen sukupuoleen.

"Virallisen" totuuden mukaan sukupuolen "katumis- ja peruuttajatapauksia" uskotellaan olevan hyvin vähän, mutta todellisuudessa heitä on todella paljon ja uusia tapauksia, joissa ongelmat eivät "sukupuolen korjauksella" ratkenneetkaan, paljastuu koko ajan lisää.

Moni heistä haluaa kertoa suurelle yleisölle, että sukupuolenvaihdokseen liittyy ihan oikeita peruuttamattomia riskejä ja he haluavat yksiselitteisesti luopua kaikista siteistä transseksuaalisuuteen.

Osa biologiseen sukupuoleen "palanneista" on kertonut avoimesti, että he eivät ole tehneet päätöksiään "täydessä ymmärryksessä" ja ovat ymmärtäneet todellisen tilanteen aivan liian myöhään.

On myös tapauksia, että "trans"-nuorten katuessa sukupuolenvaihdostaan, LGBT-yhteisö syyttää heitä pettureiksi. Tästä Oikea Media kertoi lokakuussa 2019. 

Transaktivistit eivät kerro totuutta transseksuaalien vääristyneestä todellisuuskuvasta ja mielenterveyden ongelmista, vaan syyttävät transseksuaalien ongelmien johtuvan syrjinnästä ja yhteiskunnan transfobiasta.

Maaliskuisena Detrans-päivänä nuoret paljastivat LGBT-agendan aiheuttamia vahinkoja ja jakoivat tarinoitaan sosiaalisessa mediassa siitä, kuinka heidät manipuloitiin ajattelemaan olevansa vastakkaista sukupuolta, ja millaisia kielteisiä seurauksia elämään tuli heidän yrittäessä "korjata" sukupuoltaan.

Sosiaalisessa mediassa 12. maaliskuuta 2022 puolueettoman Genspect-järjestön järjestämään "Detrans Awareness Day" -tapahtumaan osallistui lukemattomia nuoria, jotka kertoivat joutuneensa harhaanjohdetuiksi ja vahingoittuneensa vakavasti ollessaan mukana transsukupuolisuutta edistävässä liikkeessä. 

Tuona viikonloppuna netissä levinneissä julkaisuissa ja videoissa sosiaalisen median käyttäjät kertoivat olevansa samaistuneet uudelleen syntymäsukupuoleensa (detransitioners), ja he jakoivat henkilökohtaisia ​​valokuvia ja tarinoita, joissa korostuivat traumat, joista he ovat kärsineet. Jokaisessa 12. maaliskuuta 2022 jaetussa postauksessa oli hashtag #DetransAwarenessDay.

"Yhteiskunta on kohdellut uudelleen syntymäsukupuoleensa samaistuneita ihmisiä huonosti, ja olemme heille sen velkaa, että he saavat tulla esiin, kallistamme heille korvamme ja pidämme huolen, että muutkin kuulevat näistä ongelmista", julisti irlantilainen psykologi Stella O'Malley, joka perusti Genspectin auttamaan vanhempia ja lapsia käymään läpi sukupuoli-identiteettiin liittyviä kysymyksiä.

"Liian harvat ihmiset näyttävät edes olevan tietoisia siitä, että lääketieteellinen sukupuolenvaihdos aiheuttaa erittäin raskaan lääketieteellisen taakan keholle ja harvoin vastaa kuvaa luvatuista aurinkoisista ylängöistä, joissa voisit olla vastakkaista sukupuolta", O'Malley luonnehti. "Karu todellisuus on, että meistä ei voi koskaan tulla toista ihmistä."

"Se on uskomaton valhe, koska sinusta ei voi tulla ketään muuta", hän täsmensi

Tapahtumaa mainostavassa Detrans Awareness Day -sivustolla julkaistussa blogikirjoituksessa todettiin, että kun monet vastakkaiseen sukupuoleen pyrkivät ihmiset ovat saaneet "valtavasti myönteistä vakuuttelua lääkäreiltä, ​​mielenterveyden ammattilaisilta ja ystäviltä”, niin ne, jotka haluavatkin muuttaa suuntaa eli perua vahingolliset hormonaaliset hoidot ja leikkaukset, ovat joutuneet kohtaamaan "dramaattisen itsensä hyväksymisen matkan" ja "ei niin suosiossa olevan" suhtautumisen sukupuolenvaihdokseen ja siitä takaisin.

"Toisella puolella nuo kannustavat äänet ovat hiljaa ja olemassaolomme jätetään huomiotta", viestissä muistutettiin ja lisättiin: "Olemme täällä rohkaisemassa toisiamme."

Sosiaalisessa mediassa "Detrans Awareness Day" -tapahtumassa jaetut valokuvat ja tarinat symboloivat laajaa ideologista erilaisuutta, huomautti Tarrantin piirikunnan nuorten republikaanien täysinpalvellut puheenjohtaja, Derrick Wilson 13. maaliskuuta 2022 julkaisemassa Twitter-viestissään.

"Liikkeeseen kuuluu ihmisiä eri puolilta ideologista kenttää, mutta tässä heillä on yksimielisyys.

Tämä ei ole oikeisto vastaan vasemmisto -asia, vaan [kysymys] nähdyksi tulemisesta ja viattomien suojelemisesta vahingoilta", Wilson painotti.

Jotkut Detrans Awareness Day -hashtagia käyttäneet Twitter-käyttäjät kertoivat nyt identifioituneensa lesboiksi tai homoiksi "vaihdettuaan takaisin syntymäsukupuoleen"; toisten mielestä ihmisiä tulisi tukea sekä "sukupuolenvaihdossa" että "samaistumisessa uudelleen syntymäsukupuoleensa", ja toiset puolestaan kritisoivat nimenomaisesti "transgender-ideologiaa" siitä, että se on aiheuttanut heille peruuttamatonta vahinkoa.

Monet tarinoitaan jakavat entiset transsukupuoliset sanoivat, että he motivoituivat aloittamaan hormonihoidon ja hankkimaan "sukupuolenvaihdosleikkauksen" tultuaan osaksi transsukupuolisuutta puoltavia yhteisöjä, joko verkossa tai henkilökohtaisesti.

Ainakin yksi Twitter-käyttäjä kertoi, että hänen koulunsa rohkaisi häntä ottamaan miessukupuolihormoneja sen jälkeen, kun hän "uppoutui gender-ideologiaan netissä".

Maaliskuun 12. päivän tapahtumaa mainostavassa blogiviestissään Detrans Awareness Dayn tukijat alleviivasivat, että vaikka "[jotkut] sanovat, että palaaminen syntymäsukupuoleen on hyvin harvinaista" ja "[toiset] kieltäytyvät tunnustamasta, että olemme olemassa", järjestö "haluaa kaikkien näkevän, että olemme nopeasti kasvava ryhmä".

"Nämä samat ammattilaiset, jotka halusivat innokkaasti lääketieteellistää meidät, sivuuttavat nyt ainutlaatuiset terveydenhoitotarpeemme. Emme aio piiloutua varjoihin. Ansaitsemme eettistä lääketieteellistä hoitoa."

Voit lukea lisää entisten transsukupuolisten koskettavia tarinoita LifeSiteNewsin tuoreesta, 19.3.2022 julkaisemasta artikkelista "Entiset transsukupuoliset potilaat jakavat tarinoita sukupuolenvaihdokseen liittyvästä katumuksesta ja terveydenhuoltolaitosten välinpitämättömyydestä".   

Artikkelin ingressi on paljonpuhuva:

"Jotkut meistä ovat menettäneet luottamuksensa terveydenhoidon ammattilaisiin kokemustemme seurauksena."

 

Tytti Salenius to 24.03. 23:56

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot