Länteen luikertelevat "maltilliset muslimitutkijat" radikaalin islamin puolustajia

"He mahdollistavat kaikenlaisten pahojen tekojen tapahtumiset: naisten ja lasten raiskaamisesta julkisten paikkojen räjäyttämiseen tai ihmisten yliajamiseen kuorma-autoilla"

Ulkomaat ma 16.04.2018 12:51
kuva: twitter

Filosofian tohtori ja Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja Majid Rafizadeh varoittaa Länteen luikertelevista ja laajalle levittäytyvistä vahingollisista islamin puolustajista, jotka esittäytyvät "maltillisiksi muslimitutkijoiksi".

Rafizadehin mukaan juuri "maltillisuudella" he yrittävät antaa näin itsestään luotettavan ja turvallisen vaikutelman ja ovat tehneet jo toiminnastaan "elinkeinon", joka alkoi kasvaa 11.9 terrori-iskukatastrofin jälkeen ja siitä lähtien laajentua.

Oikea Media kirjoitti viime elokuussa islamistisista vakoojista, jotka soluttautuvat länteen useissa eri "valeasuissa".

"Soluttautujat" hakeutuvat koulutukseen, osallistuvat tutkimukseen tai pyrkivät esimerkiksi terveyteen liittyviin virkoihin tavoitellen erityisiä ja tiettyjä (suur)lähetystöjä, yliopistoja, tutkimuskeskuksia tai sairaaloita.

Rafizadeh kertoo, kuinka eräs tällainen "maltillinen muslimitutkija" oli antanut hänelle muutamia "ystävällisiä" ja "helppoja" neuvoja sanoen, että "kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on pitää kiinni muutamasta yksinkertaisesta säännöstä".

"Riippumatta siitä, mitkä sinun henkilökohtaiset näkemyksesi ovat, sinun on oltava islamin puolustaja - myös radikaalin islamin puolesta - ja esitellä itsesi maltilliseksi muslimitutkijaksi", "maltillinen" muslimitutkija oli opastanut.

"Tutkijan" mukaan kaikki riippuu siitä, miten uskottavasti pystyy esittämään "maltillista", että hyväuskoiset länsimaiset hölmöt nielevät syötin. Tutkija itse voi helposti saavuttaa rikkautta ja tulla "kysytyimmäksi maltilliseksi muslimitutkijaksi" lännessä.

"Koska sinulla on etu siitä, että olet alueelta, annat itsestäsi aidon vaikutelman", hän oli lisännyt.

Majid Rafizadehin mukaan näyttää siltä, että valtamedialla on "symbioottinen suhde" sekä liberaalisten järjestöjen että näiden "maltillisten" islamin puolustajien kanssa.

Nämä "maltilliset muslimiapologit", kommentaattorit ja järjestöt ovat luomassa - suoraan tai välillisesti - islamilaisten ääriliikkeiden ja sen mukana terrorismin nousun.

"He tarjoavat ikkunan kaikenlaisille pahojen tekojen tapahtumiselle: naisten ja lasten raiskaamisesta julkisten paikkojen räjäyttämiseen tai ihmisten yliajamiseen kuorma-autoilla. Nämä ovat ihmisiä, jotka estävät myönteisiä muutoksia tai uudistuksia tapahtumasta", Rafizadeh tietää.

Olemalla kritisoimatta islamia, he eivät hänen mukaansa ainoastaan jätä puuttumatta islamilaisen terrorismin perimmäiseen ongelmaan, vaan he myös varastavat huomion pois koko ongelman alkuperästä.

Länsi kannustaa "maltillisia" muslimitutkijoita jatkamaan väärien näkemysten eteenpäin menemistä: terroristeja ei saa syyttää, islamin opetuksissa ei ole mitään vikaa ja että millään näillä radikaaleilla islamistisilla terroristihyökkäyksillä "ei ole mitään tekemistä islamin kanssa".

Muslimitutkijoille ojennetaan megafoneja, heitä kutsutaan kansainvälisille foorumeille, heille luovutetaan kirjasopimuksia, myönnetään apurahoja ja tarjotaan työpaikkoja eliitin avulla - mutta valheellisilla titteleillä, kuten "islamin ja terrorismintorjunnan asiantuntija".

Samaan aikaan islamin todellisia tutkijoita - kuten Robert Spencer - jotka yrittävät varoittaa yleisöä näistä "apologeista", kutsutaan "islamofobeiksi", mustamaalataan ja usein erotetaan työpaikastaan, sensuroidaan sosiaalisessa mediassa ja estetään menemästä demokraattisiin maihin, kuten Iso-Britanniaan.

Lähi-idän kansainvälisen Amerikan neuvoston puheenjohtaja Rafizadeh huomauttaa, että monet tällaisista niin sanotuista läntisistä "maltillisista" muslimitutkijoista eivät ehkä koskaan ole edes asuneet Islamilaisessa valtiossa tai kokeneet omakohtaisesti, millaista ääri-islamistien hallinto on:

"Suurin osa heistä näyttäisi syntyneen ja kasvaneen länsimaissa demokraattisen hallintojärjestelmän alla, jossa he voivat vapaasti ilmaista mielipiteitään ja harjoittaa uskontoaan ilman pelkoa syytteestä."

Käsitteet, joista he puhuvat - kuten sharia, jihad tai islamin opetusten "oikea" tulkinta - ovat yhtä vieraita heille kuin muille länsimaalaisille.

Majid Rafizadeh on asunut vuosia Lähi-idässä ja nähnyt omin silmin islamilaisen lain alla tapahtuvan äärimmäisen julmuuden ja hyväksikäytön.

Hän on kuullut perheiden huudot, kun heidän rakkaitaan on kidutettu ja teurastettu mitä pienimmistä syistä - laulamisesta, tanssimisesta, mielipiteen ilmaisemisesta tai yksinkertaisesti vain olemisesta ei-muslimi - jotka kaikki ovat islamilaisille vakavia rikoksia.

Saksa haluaa tätä samaa mielettömyyttä ja tavoitteena on hyväksyä 12 miljoonaa enemmän muslimimaahanmuuttajaa seuraavien neljän vuosikymmenen aikana.

Ruotsissa kastetaan vähemmän vastasyntyneitä johtuen väestörakenteen muutoksesta. Yhä suurempi osa syntyneistä lapsista syntyy nykyisin ulkomaalaissyntyisille vanhemmille. Pew Research Centren raportin mukaan vuoteen 2050 mennessä lähes joka kolmas ihminen Ruotsissa on muslimi.


 


 

Tytti Salenius ma 16.04. 12:51

Pääuutiset

blogit

Olli Pusa

Käännytyslaki ratkaisevassa vaiheessa

pe 28.06. 10:23

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot