Suomi ja Oulun grooming jengit jälleen kansainvälisessä mediassa

"Se on tämä raiskausjengien ajatuskulku - jota opetetaan ja tyrkytetään moskeijoissa tänään, omissa kaupungeissamme"

Ulkomaat to 31.01.2019 22:56
Oulu

Ulkomailla on ehditty kauhistella pääministeri Sipilän tunteettomuutta oman maansa kansalaisia kohtaan koskien viime viikkoina ja kuukausina paljastuneita uutisia ulkomaalaisista miehistä, jotka ovat raiskanneet ja käyttäneet seksuaalisesti hyväkseen alaikäisiä tyttöjä.

Luuliko Suomi pääsevänsä säikähdyksellä ja että maahanmuuton, islamin ja seksuaalisten hyväksikäyttöjen välisistä yhteyksistä saadut todisteet piilotetaan taas ja äläkkä haihtuu, kun hoivakotiepisodi täyttikin keskusteluareenat?

Suomi on päätynyt nyt yhdysvaltalaisen, kansainvälisesti arvostetun Gatestone -instituutin tarkkailulistalle mitä tulee Iso-Britanniassa jo kauan riehuneeseen ulkomaalaisten miesten alaikäisiin tyttöihin kohdistamaan saalistukseen, joka on vasta parhaillaan pesiytymässä ja paljastumassa Suomessa.

Iso-Britanniassa toimiva David Brown tarkastelee Suomea maailmankartalla ja arvioi Suomen "monikulttuuristen" puuhien etenemistä Gatestone -instituutin artikkelissaan "Finland's Grooming Gangs".

Ensin ei kuitenkaan voine olla mainitsematta hänen artikkelinsa alussa esittämiä sinällään hauskoja luonnehdintoja Suomesta "syrjäisimpänä, metsäisimpänä ja ilmastoltaan ankarana ja todella tuntemattomana maana verrattuna ruotsalaiseen sisareensa" muuten niin vakavassa artikkelissa, jolla hän johdattaa miljoonat lukijansa vähitellen varsinaiseen asiaan:

"Suomi on mielenkiintoinen paikka. Se on kuuluisan sisarensa Ruotsin kainalossa ja Venäjän naapurina, ja se on yksi maailman pohjoisimmista ja maantieteellisesti syrjäisimmistä maista. Täytyy olla sitkeä eurooppalainen kestääkseen näin ankaraa ilmastoa.

Pohjois-Suomen väkirikkaimmassa kaupungissa, Oulussa asuvat suomalaiset elävät elämäänsä normaalisti -25 C asteessa.

Maan asukasluku on hieman yli 5,5 miljoonaa ja puita on paljon enemmän kuin ihmisiä.

Kaksi kolmasosaa tästä maasta on tiheän metsän peitossa, joten se on Euroopan metsäisin maa.

Tällä oudolla, näennäisesti unohdetulla maalla on kuitenkin kammottava suurkaupungille tyypillinen ongelma: Suomalaiset tytöt ovat raiskausjengien kohteita."

Brown tekee tiettäväksi, että Suomessa kyseisistä lasten seksuaalisista hyväksikäytöistä ja raiskauksista epäiltyinä olevat ulkomaalaismiehet ovat 20 - 40 -vuotiaita ja kaikki ovat saapuneet Suomeen viime vuosina maahanmuuttajina tai pakolaisina. Maahanmuuttaja-aallon aikana vuonna 2015 Suomesta haki turvapaikkaa 32 000 ja näiden arvellaan ottaneen yhteyttä uhreihin sosiaalisessa mediassa, hän taustoittaa pikkuruiseen Suomeen tulleen muslimimaahanmuuton seurauksia.

Brownin mukaan paikalliset oululaiset ovat kertoneet Gatestone - instituutille monien havainneen, että suurin osa muslimimaahanmuuttajajengeistä toimii paikallisessa ostoskeskuksessa. He lähettävät "parhaimman näköisiä ja hyvälle tuoksuvia jengiensä edustajia" pyydystämään nuoria suomalaisia tyttöjä.

"Juuri tästä vanhemmat ovat peloissaan lastensa puolesta", Brown kertoo.

Hän puntaroi artikkelissaan myös Suomen pääministeri Juha Sipilän Twitterissä ilmaisemaa järkytystä ja suuttumusta kirjoittaessaan tuolloin, että "lapseen kohdistuva seksuaalirikos on epäinhimillinen teko, jonka pahuutta ei voi käsittää".

Brownin mielestä Sipilän naiivius "tuntuu yllättävältä" ja hän muistuttaakin, että kansainvälisesti arvostetut tutkimukset raiskausjengeistä Iso-Britanniassa osoittavat selvästi, että tämä "pahuus" on hyvin dokumentoitu ja tunnetaan hyvin.

"Ei ole mitään syytä siihen, että se tulisi yllätyksenä", Brown huomauttaa.

Hän tarjoaa myös Suomen omia virallisia tilastoja vuodelta 2017 ja Ilta-Sanomien isoa 15.12.2018 julkaisemaa selvitystä ulkomaalaisten seksuaalirikollisuudesta, josta ilmenee irakilaisten ja afganistanilaisten olleen vuonna 2017 yliedustettuina seksuaalirikoksissa. Irakilaisia ja afganistanilaisia epäiltiin lukumääräänsä nähden seksuaalirikoksesta 40 kertaa niin usein kuin kantasuomalaisia.

Brown viittaa lisäksi Iso-Britanniassa vuonna 2015 julkaistuun Jay-raporttiin lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä Rotherhamissa, joka oli riippumaton selvitys siitä, miten sosiaalipalvelut ja poliisi käsittelivät lasten seksuaalisen hyväksikäytön tapauksia.

"Siinä tunnistettiin selkeästi, miten nämä raiskausjengit toimivat, heidän uhriensa kärsimät raakuudet sekä poliisin ja poliitikkojen törkeä epäonnistuminen tyttöjen suojelemisessa."

Brown korostaa, että professori Alexis Jayn raportin tutkimustulokset antavat selvästi ymmärtää uhrien ja ahdistelijoiden lukumäärän Suomessakin kasvavan jatkuvasti, kun verkostot paljastuvat ja yhä useammilla tytöillä on rohkeutta tulla esiin.

Hän laskeskelee Helsingissä olevan 630 000 asukasta. Oulun väestö "on vain 200 000".

"Tässä Euroopan jääkaapissa (Suomi) on kaksi muuta samankokoista kaupunkia: Turku ja Tampere.

Iso-Britannian kokemuksista tiedämme tilastollisen todennäköisyyden olevan se, että nämä kaupungit eivät tule olemaan turvassa siltä, että jengit ottavat kohteekseen heidänkin lapsensa", Brown tietää ja kuvaa lasten kohtaamaa hyväksikäyttöä "barbaariseksi julmuudeksi".

Professori Jay kirjoittaa siitä mustaa valkoisella raportissaan:

"Vain hieman yli kolmanneksessa tapauksista seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi joutuneet lapset olivat aiemmin yksiköiden tiedossa lastensuojelun ja laiminlyöntien takia. On vaikeaa kuvata tätä lapsiuhrien kärsimän hyväksikäytön kauhistuttavaa luonnetta. Useat väkivallan tekijät raiskasivat, sieppasivat, hakkasivat ja uhkailivat salakuljettaen heidät toisiin Englannin pohjoisosien kaupunkeihin.

On esimerkkejä lapsista, joita oli valeltu bensiinillä ja uhattu sytyttää palamaan, uhattu aseilla, pakotettu todistamaan raa'an väkivaltaisia ​​raiskauksia ja uhkailtu heidän voivan olla seuraavia, jos he kertoisivat jollekin. Suuri määrä miehiä raiskasi jopa 11-vuotiaita tyttöjä."

Kaikki tämä johtui Brownin mukaan yksinkertaisesti poliisin ja poliitikkojen "häpeämättömästä kyvyttömyydestä" toimia, kun nämä miehet saivat jatkaa näiden lasten raiskaamista ja hyväksikäyttämistä:

"Viranomaiset pysyivät hiljaa joko poliittisten etujensa takia tai välttääkseen ammatillisen vahingon."

Se, mikä Brownia häiritsee eniten Oulunkin kohdalla Suomessa, on se, että historia on toistamassa tässä itseään eikä mistään aikaisemmista hyvin dokumentoiduista kokemuksista oteta oppia.

Brownin mukaan Oulun alustavat raportit viittaavat siihen, että hyväksikäytettyjä tyttöjä ja heidän vanhempiaan ei välttämättä uskottu; poliisi reagoi vasta sen jälkeen, kun tyttöjen isät olivat voimakkaasti puuttuneet asiaan asettamalla ansan yhdelle ahdistelijoista verkossa.

"Juuri tämä väliintulo johti siihen, että paikallinen kunnanvaltuutettu joutui paljastamaan totuuden, että kahden päivän aikana yhteensä 8 miestä, joilla oli maahanmuuttajien nimet, oli vangittu..."

Vasta kun nämä tiedot julkistettiin, paikallinen poliisi lopulta oli varoittanut vanhempia heidän lapsiaan kohtaavasta uhasta.

"Kaikki tämä kalabaliikki tuli poliittisesti kiusalliseen aikaan suomalaisille poliitikoille", Brown toteaa.

"Vain kolme kuukautta ennen 14. huhtikuuta pidettäviä eduskuntavaaleja. Pääministeri Juha Sipilä, joka vaikeni päättäväisesti ongelmasta koko joulukuun, on nyt muuttanut suuntaa antaen vaikutelman olevansa huolissaan ja toimintakeskeinen", Brown huomioi ja analysoi Sipilän "surullista ja vastenmielistä" suhtautumista seksuaalirikoksiin.

"Useimmat hymähtelevät avoimesti sellaisen miehen tekopyhyydelle, jota vuoden 2015 maahanmuuttajien hulluus satutti niin suuresti, että hän toivotti 32 000 maahanmuuttajaa tervetulleeksi tähän pieneen maahan ja jopa kertoi tiedotusvälineille, että hänen kotiansa Kempeleessä voitaisiin käyttää turvapaikanhakijoiden majoittamiseen", hän tykittää.

"Meidän kaikkien pitäisi katsoa peiliin ja kysyä itseltämme, miten voimme auttaa... Minun taloani ei käytetä paljon tällä hetkellä. Perheeni asuu Sipoossa ja pääministerin asuinpaikka sijaitsee Kesärannassa", hän selitti valtion televisiokanavalla, David Brown toistaa Sipilän sanoja:

"Al Jazeera TV varmisti, että uutiset hänen tarjouksestaan ​​jaettiin laajalti", Brown lisää.

Hän kiinnittää huomiota Suomen "rohkeisiin vakuutuksiin, että toimiin ryhdytään ja että turvapaikanhakijoita koskevia lakeja kiristetään". Hän ihmettelee EU:n kiintiöjärjestelmästä hyväksyttävien maahanmuuttajien lukumäärää koskevia viimeaikaisia keskusteluja sisäministeri Kai Mykkäsen osalta hänen kampanjoidessa kuitenkin pakolaiskiintiön korottamista kymmenkertaiseksi.

"Sanojen ja toimien välillä tässä kyseisessä maassa on jyrkkä ristiriita", David Brown huomauttaa ja uskoo Suomen viranomaisten olevan ongelmissa, "jonka mahdollista laajuutta ja vakavuutta ne eivät vielä ymmärrä".

Hän kummastelee, miksi vain "muutamat rohkeat" ovat Suomessa "tarttuneet härkää sarvista" käsitelläkseen ongelmaa ja vihjaa Ilta-Sanomien haastatteluun, jossa irakilaistaustainen Seida Sohrabi kertoi kurdiperheensä hakeneen turvapaikkaa Suomesta hänen ollessaan viisi vuotias.

Brown sanoo Sohrabin sanojen muistuttavan "hyytävän tutusti" Iso-Britannian raiskausjengien uhrien kokemuksia. Yksi brittiläinen uhri oli kuvannut koettelemuksiaan, kun hänet teini-ikäisenä oli kuljetettu eri taloihin ja huoneistoihin Pohjois-Englannissa, hakattu, kidutettu ja raiskattu yli 100 kertaa.

Tyttöä oli kutsuttu "valkoiseksi hutsuksi" miesten piestessä häntä. Miehet olivat "opettaneet" hänelle, että "muslimitytöt ovat hyviä ja puhtaita, koska he pukeutuvat häveliäästi, peittävät nilkkansa, ranteensa ja haarovälinsä. He pysyvät neitsyinä avioliittoon asti. He ovat meidän tyttöjämme".

"Valkoiset tytöt ja ei-muslimitytöt ovat huonoja, koska he pukeutuvat kuin hutsut. Paljastatte kehonne muodot näyttämällä reisienne välissä olevan raon, joka tarkoittaa sinun pyytävän sitä. Siksi olette moraalittomia. Valkoiset tytöt makaavat satojen miesten kanssa. Te olette toisenlaisia tyttöjä. Olette arvottomia ja ansaitsette tulla joukkoraiskatuiksi."

David Brown muistuttaa, että juuri tällaista opetetaan myös moskeijoissa Suomessa ja tuo esille kurditaustaisen kansalaisaktivistin, Anter Yasan, joka sanoo joutuneensa TV-haastattelujen mustalle listalle, koska hän on rehellisesti puhunut ongelmasta, jota imaamit pitävät yllä suomalaisissa moskeijoissa.

Tammikuussa helsinkiläinen Andalusin islamilainen keskus oli julkaissut seuraajilleen viestin, jossa oli naisia halventava kuva kahdesta tikkarista.

Tikkari ilman kääreitä on likainen ja sen päällä on kärpäsiä. Tikkari käärittynä on puhdas eikä se "vedä puoleensa" kärpäsiä.

Tällä he tarkoittavat naisia.

"Tämän vuoksi hijabilla on tärkeä merkitys islamissa", lukee kuvan saatteena. Ilmeinen viesti heidän muslimeille ja ei-muslimeille seuraajilleen on, että he pitävät ilman huntua olevia naisia kirjaimellisesti likaisina ja kuka tahansa voi käyttää tällaista tyttöä tai naista hyväkseen.

David Brown tarkentaakin, että tyttöjämme vaanivat vaarat eivät ole poliittisten päättäjien ja poliisien toistamat "kliseiset lauseet", kuten "netissä viestiminen" tai "integraation puute".

"Se on tämä raiskausjengien ajatuskulku - jota opetetaan ja tyrkytetään moskeijoissa tänään, omissa kaupungeissamme", Brown tietää.

Brown uskoo olevan selvää, että mitä ikinä poliitikot sanovatkaan, emme opi menneistä varoittavista esimerkeistä. Vaikka "todistusaineisto" muista maista on toistuvasti näyttänyt toteen islamin ja seksuaalisten hyökkäysten välisen yhteyden, hän lisää.

"Poliisit ja poliitikot ovat edelleen innokkaita pitämään ongelman salassa, ja tiedotusvälineet ja digitaalialan jätit sensuroivat niiden ääniä, jotka puhuvat avoimesti siitä - samalla jengit jatkavat toimintaansa menestyksekkäästi", Brown kiteyttää.

Gatestone -instituutti antaa kuitenkin kunniamaininnan Suomelle, mutta vain yhdessä asiassa ja yhdelle puolueelle:

"Tällä erää tätä taistelua on viitoittamassa kansallismielinen perussuomalaiset, joka johtaa tätä ongelmaa koskevaa keskustelua maassa, ja joka - toisin kuin muut - on ollut johdonmukainen viestissään turvapaikanhakijoista ja islamin vaaroista länsimaisessa yhteiskunnassa."


 

 

Tytti Salenius to 31.01. 22:56

Pääuutiset

blogit

Heikki Porkka

EU-vaaleista Suomessa, Virossa ja vähän muualla

ma 10.06. 11:03

Juha Ahvio

Konservatiivinen käänne haastaa utopiaglobalismin

la 08.06. 22:26

Tapio Puolimatka

Sota Venäjää vastaan ei ole shakkipeliä vaan kansan tuho

la 25.05. 08:02

Olli Pusa

Kompassi hukassa?

su 05.05. 00:58

Vieraskynä

Tutkintapyyntö Suomen journalismista

su 28.04. 17:57

videot